Rutec

Moto-Haber 27.11.2015 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2773+ kez okundu.
 

MORİWAKİ GENÇLER KUPASI'NDA YILDIZLAR R25 İLE YARIŞTI

Kenan Sofuoğlu geleceğin pist yarışçılarını seçti... 2016 yılında ülkemizi Moriwaki Gençler Kupası’nda temsil edecek sporcuların seçmeleri Sakarya Akyazı Kenan Sofuoğlu Pisti’nde yapıldı. Dünya şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun gözetiminde yapılan seçmelerde genç sporcular dört kez Yamaha R25 motosikletlerle üç grup halinde piste çıktı. Elemeler sonunda Can Öncü, Deniz Öncü ve Bahattin Sofuoğlu yaptıkları zamanlarla ilk üç sırayı paylaştı. Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu ve Avrupa şampiyonu milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu’da elemeye katılan sporcularla birlikte piste çıktı.  Kenan Sofuoğlu, en hazır ve hızlı olan üç genç sporcuyu seçip önümüzdeki yıl Avrupa'da yarıştırılacağını belirterek, " Burada yaptığımız çalışmaların meyvelerini inşallah önümüzdeki yıllarda alacağız. Şu an üç genç sporcuyu Avrupa’ya götüreceğiz. Bunun yanı sıra 10 çocuğu yıl boyunca eğitip, önümüzdeki yıllarda Avrupa'ya götürmeyi hedefliyoruz" dedi. Geleceğin yıldızları Yamaha  efsanevi R serisi  motosikleti R25 ile pist deneyimi yaşadı. YZF-R25 Yamaha tarafından tüm R serisi motosikletlerde olduğu gibi, ayrıntılara son derece önem vererek geliştirilen özel bir yarış motosikleti... Agresif ikili ön far karenajı ve aerodinamik gövdeye ilk bakışta, saf R serisi DNA'sı açık bir şekilde görülüyor.   YZF-R25 hem pistte hem de sosyal hayatta her gün sürebileceğiniz kusursuz  bir motosiklet...   YAMAHA YZF R25 Teknik Özellikler; Hafif, supersport motosiklet Saf R serisi DNA'sı ile geliştirilmiştir Sorunsuz, güçlü 250 cc sıralı çift silindirli motor Çevik, sportif sürüş sunan ince ve hafif şasi Agresif R serisi ikili ön far tam karenajı Kütle önde görünümlü aerodinamik gövde Sportif ve konforlu süspansiyon Güçlü frenleme performansı Günlük kullanıma, şehirde veya otobanda sürüşe hazır
MORİWAKİ GENÇLER KUPASI'NDA YILDIZLAR R25 İLE YARIŞTI

Kenan Sofuoğlu geleceğin pist yarışçılarını seçti... 2016 yılında ülkemizi Moriwaki Gençler Kupası’nda temsil edecek sporcuların seçmeleri Sakarya Akyazı Kenan Sofuoğlu Pisti’nde yapıldı. Dünya şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun gözetiminde yapılan seçmelerde genç sporcular dört kez Yamaha R25 motosikletlerle üç grup halinde piste çıktı. Elemeler sonunda Can Öncü, Deniz Öncü ve Bahattin Sofuoğlu yaptıkları zamanlarla ilk üç sırayı paylaştı. Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu ve Avrupa şampiyonu milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu’da elemeye katılan sporcularla birlikte piste çıktı. 

Kenan Sofuoğlu, en hazır ve hızlı olan üç genç sporcuyu seçip önümüzdeki yıl Avrupa'da yarıştırılacağını belirterek, " Burada yaptığımız çalışmaların meyvelerini inşallah önümüzdeki yıllarda alacağız. Şu an üç genç sporcuyu Avrupa’ya götüreceğiz. Bunun yanı sıra 10 çocuğu yıl boyunca eğitip, önümüzdeki yıllarda Avrupa'ya götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Geleceğin yıldızları Yamaha  efsanevi R serisi  motosikleti R25 ile pist deneyimi yaşadı.

YZF-R25 Yamaha tarafından tüm R serisi motosikletlerde olduğu gibi, ayrıntılara son derece önem vererek geliştirilen özel bir yarış motosikleti... Agresif ikili ön far karenajı ve aerodinamik gövdeye ilk bakışta, saf R serisi DNA'sı açık bir şekilde görülüyor.   YZF-R25 hem pistte hem de sosyal hayatta her gün sürebileceğiniz kusursuz  bir motosiklet...

 

YAMAHA YZF R25 Teknik Özellikler;

  • Hafif, supersport motosiklet
  • Saf R serisi DNA'sı ile geliştirilmiştir
  • Sorunsuz, güçlü 250 cc sıralı çift silindirli motor
  • Çevik, sportif sürüş sunan ince ve hafif şasi
  • Agresif R serisi ikili ön far tam karenajı
  • Kütle önde görünümlü aerodinamik gövde
  • Sportif ve konforlu süspansiyon
  • Güçlü frenleme performansı
  • Günlük kullanıma, şehirde veya otobanda sürüşe hazır
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.