NGK

10-11 Mayıs'ta Enduronun Pehlivanları Elbeyli Er Meydanı'na çıkıyor!

Moto-Haber 22.04.2014 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3439+ kez okundu.
 

10-11 Mayıs'ta Enduronun Pehlivanları Elbeyli Er Meydanı'na çıkıyor!

Türkiye'nin ilk ve tek endurokros pistinde enduro ve trial etkinliği!

 Türkiye’nin ilk ve tek endurokros pisti olan ELBEYLİ ER MEYDANI’nda  10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde enduro ve trial etkinliği düzenleniyor. Heyecanlı görsel şölene çevre illerden yarışçılar katılıyor. Pist ve etkinlik teftişi ile başlanacak etkinlikte uzun atlama rampalarının, tomruk havuzu, kum havuzunun olduğu Elbeyli Er Meydanında gelen yarışçılar kelimenin tam anlamı ile bütün teknik hünerlerini sergileyecekler. Elbeyli Yeraltı Mezarının yanında bulunan Er Meydanındaki yarışlara tüm motosiklet tutkunları davetlidir. Adres: Yeraltı Mezarı Mevkii, 16890 Elbeyli, Bursa, Turkey
Türkiye'nin ilk ve tek endurokros pistinde enduro ve trial etkinliği!

 Türkiye’nin ilk ve tek endurokros pisti olan ELBEYLİ ER MEYDANI’nda  10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde enduro ve trial etkinliği düzenleniyor. Heyecanlı görsel şölene çevre illerden yarışçılar katılıyor. Pist ve etkinlik teftişi ile başlanacak etkinlikte uzun atlama rampalarının, tomruk havuzu, kum havuzunun olduğu Elbeyli Er Meydanında gelen yarışçılar kelimenin tam anlamı ile bütün teknik hünerlerini sergileyecekler. Elbeyli Yeraltı Mezarının yanında bulunan Er Meydanındaki yarışlara tüm motosiklet tutkunları davetlidir.

Adres: Yeraltı Mezarı Mevkii, 16890 Elbeyli, Bursa, Turkey

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.