NGK

12 Yaşında Moriwaki 250 Junior Kupası’nda

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2015 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3419+ kez okundu.
 

12 Yaşında Moriwaki 250 Junior Kupası’nda

Süpermoto ve pistte başarıyla mücadele eden Yiğit Fazlı Erçelik bu hafta sonu Hollanda'da Moriwaki Kupası’nda ilk kez start alacak.     Kenan Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu, Harun Çabuk’un ardından genç sporcumuz Yiğit Fazlı Erçelik ilk kez bu hafta sonu Moriwaki 250 Junior Kupası’nda boy gösterecek. İngiltere Şampiyonası ile birlikte 18-20 Eylül tarihlerinde Assen pistinde yapılacak yarışta genç sporcumuz, Hollanda, Almanya, Finlandiya, Brezilya, Galler ve Macaristan, İngiltere’den gelen yarışçılarla birlikte mücadele edecek. Red Bull Rookies Cup ve Avrupa Gençler Kupası’nın kapısını aralayan kupada 12 yaşındaki Erçelik, özel olarak hazırlanan 4 zamanlı Honda 250 CRF motosiklet ile piste çıkacak. 18 Eylül Cuma günü serbest ve sıralama antrenmanları yapılacak. 19 Eylül Cumartesi günü ve 20 Eylül Pazar günü 10 turluk iki yarış Assen pistinde start alacak.

Süpermoto ve pistte başarıyla mücadele eden Yiğit Fazlı Erçelik bu hafta sonu Hollanda'da Moriwaki Kupası’nda ilk kez start alacak.

 

 

Kenan Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu, Harun Çabuk’un ardından genç sporcumuz Yiğit Fazlı Erçelik ilk kez bu hafta sonu Moriwaki 250 Junior Kupası’nda boy gösterecek. İngiltere Şampiyonası ile birlikte 18-20 Eylül tarihlerinde Assen pistinde yapılacak yarışta genç sporcumuz, Hollanda, Almanya, Finlandiya, Brezilya, Galler ve Macaristan, İngiltere’den gelen yarışçılarla birlikte mücadele edecek. Red Bull Rookies Cup ve Avrupa Gençler Kupası’nın kapısını aralayan kupada 12 yaşındaki Erçelik, özel olarak hazırlanan 4 zamanlı Honda 250 CRF motosiklet ile piste çıkacak. 

18 Eylül Cuma günü serbest ve sıralama antrenmanları yapılacak. 19 Eylül Cumartesi günü ve 20 Eylül Pazar günü 10 turluk iki yarış Assen pistinde start alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.