NGK

2 Teker Tutkunları Bu Festivalde Buluşuyor

Moto-Haber 27.05.2014 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2530+ kez okundu.
 

2 Teker Tutkunları Bu Festivalde Buluşuyor

Rock müziğin efsaneleri İstMotoFest’te buluşuyor.

Rock müziğin efsaneleri İstMotoFest’te buluşuyor Türkiye’nin en büyük, İstanbul’un ise tek motor festivali olma özelliği taşıyan İstMotoFest, 5-6-7-8 Haziran tarihlerinde motorseverleri bir araya getirecek. İstanbul Life Park’ta gerçekleştirilecek festivalde Hayko Cepkin ve Kurtalan Ekspres, Özlem Tekin, Pentagram, Koray Candemir ve Ogün Şanlısoy gibi Türk Rock müziginin sevilen isimleri sahne alacak. Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen, İstanbul’un tek motor festivali İstMotoFest 5-6-7-8 Haziran tarihlerinde binlerce motor tutkununu bir araya getirecek. İstMotoFest, İstanbul Life Park’ta kurulan devasa sahnelerde rock müziğin sevilen isimleri ile 2 teker tutkunlarını buluşturacak. 3 gün 3 gece sürecek İstMotoFest katılımcıları çadırları ile İstanbul Life Park’a kurulacak özel alanlarda konaklayabilecek. Eğlencenin 24 saat devam edeceği ve katılımcıların her ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan festival alanında ayrıca birbirinden eğlenceli birçok gündüz aktivitesi de yer alacak. Motorseverlerin yanı sıra, rock müzik tutkunlarını unutulmaz bir festival deniyimi yaşamaya davet eden İstMotoFest biletlerine Biletix ve İzmir Kitapsan üzerinden ulaşılabiliyor.
Rock müziğin efsaneleri İstMotoFest’te buluşuyor.

Rock müziğin efsaneleri İstMotoFest’te buluşuyor

Türkiye’nin en büyük, İstanbul’un ise tek motor festivali olma özelliği taşıyan İstMotoFest, 5-6-7-8 Haziran tarihlerinde motorseverleri bir araya getirecek. İstanbul Life Park’ta gerçekleştirilecek festivalde Hayko Cepkin ve Kurtalan Ekspres, Özlem Tekin, Pentagram, Koray Candemir ve Ogün Şanlısoy gibi Türk Rock müziginin sevilen isimleri sahne alacak.

Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen, İstanbul’un tek motor festivali İstMotoFest 5-6-7-8 Haziran tarihlerinde binlerce motor tutkununu bir araya getirecek. İstMotoFest, İstanbul Life Park’ta kurulan devasa sahnelerde rock müziğin sevilen isimleri ile 2 teker tutkunlarını buluşturacak.
3 gün 3 gece sürecek İstMotoFest katılımcıları çadırları ile İstanbul Life Park’a kurulacak özel alanlarda konaklayabilecek.

Eğlencenin 24 saat devam edeceği ve katılımcıların her ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan festival alanında ayrıca birbirinden eğlenceli birçok gündüz aktivitesi de yer alacak.

Motorseverlerin yanı sıra, rock müzik tutkunlarını unutulmaz bir festival deniyimi yaşamaya davet eden İstMotoFest biletlerine Biletix ve İzmir Kitapsan üzerinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.