NGK

8.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motofest

Festivaller 18.05.2018 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4647+ kez okundu.
 

8.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motofest

MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEĞİZ 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonu ile yapılan, 8.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motofest, bu yıl 02-05 Ağustos tarihleri arasında yine Cunda Adası Doğa Otelde gerçekleşecek.

Yıllardır yaptıkları muhteşem festivaller ile binlerce motosiklet tutkununu Balıkesir’de ağırlayan 10Riders ekibi, etkinlik için çok sıkı hazırlanıyor. Ayvalık - Cunda Adası Doğa Otel tesislerinde 02-05 Ağustos tarihleri arasında çadır kamplı olarak gerçekleşecek festivalin ana sponsoru sektöründe motosiklet ürünleri ile fark yaratan Quick Sigorta.     10Riders başkanı Özgür CANDAR “Derdimiz aynı sevdayı paylaştığımız dostlarla birkaç güzel gün geçirebilmek ve Balıkesir’in tanıtımına da bir nebze olsun katkı sağlayabilmek. Festival konusunda tecrübeli bir ekibe sahibiz. Malum 8.sini yapıyoruz. Bu yıl değerli sponsorlarımızın da desteği ile misafirlerimize, motosiklet festivallerinde ilk defa görecekleri etkinlikler, konserler, geziler hazırlıyoruz. Detayları çok yakında etkinlik sayfalarımızda tek tek duyuracağız. Takip etmenizi öneririm. Motosiklet tutkunu dostlarla birlikte her yıl çok eğlendik ama bu yıl başka eğleneceğiz. “   Etkinlik:  FACEBOOK SAYFASI   Geçen yıldan görüntülerin videosu aşağıdadır
MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEĞİZ 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonu ile yapılan, 8.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motofest, bu yıl 02-05 Ağustos tarihleri arasında yine Cunda Adası Doğa Otelde gerçekleşecek.

Yıllardır yaptıkları muhteşem festivaller ile binlerce motosiklet tutkununu Balıkesir’de ağırlayan 10Riders ekibi, etkinlik için çok sıkı hazırlanıyor. Ayvalık - Cunda Adası Doğa Otel tesislerinde 02-05 Ağustos tarihleri arasında çadır kamplı olarak gerçekleşecek festivalin ana sponsoru sektöründe motosiklet ürünleri ile fark yaratan Quick Sigorta.

 

 

10Riders başkanı Özgür CANDAR

“Derdimiz aynı sevdayı paylaştığımız dostlarla birkaç güzel gün geçirebilmek ve Balıkesir’in tanıtımına da bir nebze olsun katkı sağlayabilmek. Festival konusunda tecrübeli bir ekibe sahibiz. Malum 8.sini yapıyoruz. Bu yıl değerli sponsorlarımızın da desteği ile misafirlerimize, motosiklet festivallerinde ilk defa görecekleri etkinlikler, konserler, geziler hazırlıyoruz. Detayları çok yakında etkinlik sayfalarımızda tek tek duyuracağız. Takip etmenizi öneririm. Motosiklet tutkunu dostlarla birlikte her yıl çok eğlendik ama bu yıl başka eğleneceğiz. “

 

Etkinlik:  FACEBOOK SAYFASI

 

Geçen yıldan görüntülerin videosu aşağıdadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.