NGK

Activa efsanesi geri dönüyor...

Yeni Modeller 12.04.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3676+ kez okundu.
 

Activa efsanesi geri dönüyor...

Tamemen yenilenen Euro 4 uyumlu Yeni Honda Activa S, 22 Nisan’da satışa sunuluyor.

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, İstanbul Motobike’ta görücüye çıkardığı Activa S modelinin satışlarını 22 Nisan’da bayilerinde yapacağı etkinlik ve test sürüşleri ile başlatıyor. Uzun yıllardır Honda’nın efsane scooterı Activa şehrin sokaklarında dolaştı, teslimat yapan kurye ve paket servisleri için dayanıkılılığı, sağlamlığı ve ekonomikliği ile ilk tercih oldu.   2017 yılında Activa efsanesi yenilendi ve Activa S olarak Honda motosiklet ürün gamına katılıyor. Şehrin Süper Aktifi Activa S yeni özellikleriyle geri döndü. Gövde yapısı ve manevra kabiliyeti ile şehir trafiğine takılı kalmadan hızlı ve konforlu bir şekilde seyahat etmenizi sağlayan ve bir scooterda ihtiyaç duyduğunuz pratikliği ve ekonomiyi bir arada sunan Activa S, 7 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. İster bireysel kullanın isterseniz de iş yerinizin siparişlerini hızlıca ve kolaylıkla ulaştırıp, mutlu müşterilerinize yenilerini katmak için kullanın, Euro 4 uyumlu 125cc motoru, güvenliği artıran kombine fren sistemi, yaygın servis ağı ve uygun servis maliyetleri ve yedek parçası ile Activa S, selefi gibi ilk tercih edilen scooter seçeneği olacak. Activa S hakkında detaylı bilgi almak ve test sürüşü yapmak için müşterilerimizi 22 Nisan’da Honda bayilerine bekliyoruz. Teknik Özellikler Motor Tipi:                            Hava sogutmalı, SOHC, tek silindirli Yakıt Sistemi:                         PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi Motor Hacmi (cc):                 125 Maksimum güç:                     6.6 kW @ 7500 devir/dakika (9 PS) Maksimum tork:                    9.9 Nm @ 6000 devir/dakika Çalıştırma:                             Elektrik Marslı Yakıt Kapasitesi (litre):           6 Agırlık (kg):                            104 Boyutlar (UxGxY) (mm)         1795 x 675 x 1105 Aks Mesafesi (mm)                1245 Sele Yüksekligi (mm)             729 Yerden Yükseklik (mm)          130 Emisyon Sistemi                    Euro 4 Frenler:                                  Kombine fren sistemi Ön: Disk Arka:                       Kampana Lastikler Ön: 90/90 -12 44J Arka: 100/90 -10 56J
Tamemen yenilenen Euro 4 uyumlu Yeni Honda Activa S, 22 Nisan’da satışa sunuluyor.

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, İstanbul Motobike’ta görücüye çıkardığı Activa S modelinin satışlarını 22 Nisan’da bayilerinde yapacağı etkinlik ve test sürüşleri ile başlatıyor.

Uzun yıllardır Honda’nın efsane scooterı Activa şehrin sokaklarında dolaştı, teslimat yapan kurye ve paket servisleri için dayanıkılılığı, sağlamlığı ve ekonomikliği ile ilk tercih oldu.  

2017 yılında Activa efsanesi yenilendi ve Activa S olarak Honda motosiklet ürün gamına katılıyor.

Şehrin Süper Aktifi Activa S yeni özellikleriyle geri döndü.

Gövde yapısı ve manevra kabiliyeti ile şehir trafiğine takılı kalmadan hızlı ve konforlu bir şekilde seyahat etmenizi sağlayan ve bir scooterda ihtiyaç duyduğunuz pratikliği ve ekonomiyi bir arada sunan Activa S, 7 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

İster bireysel kullanın isterseniz de iş yerinizin siparişlerini hızlıca ve kolaylıkla ulaştırıp, mutlu müşterilerinize yenilerini katmak için kullanın, Euro 4 uyumlu 125cc motoru, güvenliği artıran kombine fren sistemi, yaygın servis ağı ve uygun servis maliyetleri ve yedek parçası ile Activa S, selefi gibi ilk tercih edilen scooter seçeneği olacak.

Activa S hakkında detaylı bilgi almak ve test sürüşü yapmak için müşterilerimizi 22 Nisan’da Honda bayilerine bekliyoruz.

Teknik Özellikler

Motor Tipi:                            Hava sogutmalı, SOHC, tek silindirli

Yakıt Sistemi:                         PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi

Motor Hacmi (cc):                 125

Maksimum güç:                     6.6 kW @ 7500 devir/dakika (9 PS)

Maksimum tork:                    9.9 Nm @ 6000 devir/dakika

Çalıştırma:                             Elektrik Marslı

Yakıt Kapasitesi (litre):           6

Agırlık (kg):                            104

Boyutlar (UxGxY) (mm)         1795 x 675 x 1105

Aks Mesafesi (mm)                1245

Sele Yüksekligi (mm)             729

Yerden Yükseklik (mm)          130

Emisyon Sistemi                    Euro 4

Frenler:                                  Kombine fren sistemi

Ön: Disk Arka:                       Kampana

Lastikler Ön: 90/90 -12 44J Arka: 100/90 -10 56J

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.