NGK

AKOM Uyardı! İstanbul'a Sağanak Geliyor, Hava Sıcaklığı 8 Derece Düşecek

Yerel Haberler 06.10.2017 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2755+ kez okundu.
 

AKOM Uyardı! İstanbul'a Sağanak Geliyor, Hava Sıcaklığı 8 Derece Düşecek

Bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı İstanbul'da yarın sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı da 8 derece birden düşecek. Cumartesi öğle saatlerinden itibaren  İstanbul başta olmak üzere ülkemizin batı bölgelerinde rüzgarın yeniden kuvvetlenmesi hava sıcaklıklarının 6-8 derece birden düşmesi, beraberinde sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor. İSTANBUL'DA YARIN SAĞANAK VAR AKOM, bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı  İstanbul'da yarın sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batısı, Orta ve  Doğu Karadenizkıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu,  Muğla çevreleri ile  Antalya'nın batı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. YURT GENELİNDE HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNDE Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı İstanbul'da yarın sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı da 8 derece birden düşecek.

Cumartesi öğle saatlerinden itibaren  İstanbul başta olmak üzere ülkemizin batı bölgelerinde rüzgarın yeniden kuvvetlenmesi hava sıcaklıklarının 6-8 derece birden düşmesi, beraberinde sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA YARIN SAĞANAK VAR

AKOM, bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı  İstanbul'da yarın sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batısı, Orta ve  Doğu Karadenizkıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu,  Muğla çevreleri ile  Antalya'nın batı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YURT GENELİNDE HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNDE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.