Rutec

ATV'ler Urla'da Nefesleri Kesti

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 06.04.2015 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3274+ kez okundu.
 

ATV'ler Urla'da Nefesleri Kesti

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü anısına düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası İzmir Urla’da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ülkemizde kullanımı hızla yayılan ATV araçları için düzenlediği Türkiye ATV Şampiyonası ilk kez İzmir Urla’da Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümü anısına yapıldı. Otuz sporcu 3 farklı sınıfta ekstrem ve orman etabında büyük mücadele verdi. Çamur bölümünde büyük efor harcayan yarışçılar, parkuru dolduran yarış severlere güzel görüntüler sundu.  Ekstrem ve 10 km.lik orman etabının ardından S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctic), Ahmet Özgül (Polaris) ve Murat Nalçakan (Can-am) ilk üç sırayı paylaştı. S2 sınıfında birinci Mehmet Başat (Can-am), ikinci Cem Özakbaş (Polaris) ve üçüncü de Ragıp Can Uysal (Polaris) oldu. UTV sınıfında ise Bekir Afacan (Can-am) kupa kazanan isim oldu. Dereceye giren sporcular kupalarını Urla Belediyesi Meclis Üyesi Oben Sezer ve Depar Motor yetkilisi Sevil Tonkal’dan aldı. Urla Yarış Parkuru’nda, TİTUS Feronia Kulübü tarafından Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi, can-am ve Depar Motor katkılarıyla gerçekleştirilen yarışlara seyirci de büyük ilgi gösterdi. Bayan ve çocukların ilgiyle izlediği yarışlarda atvler çamur etaplarında birbirinden güzel enstantaneler verdi.
Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü anısına düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası İzmir Urla’da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ülkemizde kullanımı hızla yayılan ATV araçları için düzenlediği Türkiye ATV Şampiyonası ilk kez İzmir Urla’da Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümü anısına yapıldı. Otuz sporcu 3 farklı sınıfta ekstrem ve orman etabında büyük mücadele verdi. Çamur bölümünde büyük efor harcayan yarışçılar, parkuru dolduran yarış severlere güzel görüntüler sundu. 


Ekstrem ve 10 km.lik orman etabının ardından S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctic), Ahmet Özgül (Polaris) ve Murat Nalçakan (Can-am) ilk üç sırayı paylaştı. S2 sınıfında birinci Mehmet Başat (Can-am), ikinci Cem Özakbaş (Polaris) ve üçüncü de Ragıp Can Uysal (Polaris) oldu. UTV sınıfında ise Bekir Afacan (Can-am) kupa kazanan isim oldu. Dereceye giren sporcular kupalarını Urla Belediyesi Meclis Üyesi Oben Sezer ve Depar Motor yetkilisi Sevil Tonkal’dan aldı. 

Urla Yarış Parkuru’nda, TİTUS Feronia Kulübü tarafından Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi, can-am ve Depar Motor katkılarıyla gerçekleştirilen yarışlara seyirci de büyük ilgi gösterdi. Bayan ve çocukların ilgiyle izlediği yarışlarda atvler çamur etaplarında birbirinden güzel enstantaneler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.