NGK

Bajaj 2 yeni modelle fuara çıkarma yaptı

Moto-Haber 04.03.2015 - 07:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3528+ kez okundu.
 

Bajaj 2 yeni modelle fuara çıkarma yaptı

Kuralkan, Eurasia Moto Bike Expo 2015’te gövde gösterisi yaptı. Bajaj markasının 2 yeni modeli Pulsar 200 SS ve Discover 150F ilk kez fuar kapsamında Bajaj markasının standında ziyaretçilerin karşısına çıktı.

Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding, Eurasia Moto Bike Expo 2015’te yeni modelleriyle tüm ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı başardı. 9. salonda yer alan standında motosiklet severleri ağırlayan Bajaj, ilk kez fuarda sergilenen 2 yeni modelinin yanı sıra mevcut ürün yelpazesinde yer alan ve başarılı satış grafiğiyle dikkat çeken 3 modeliyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hindistan’dan gelen ve tüm dünya çapında akrobasi şovlarıyla dikkat çeken Steel Silincerz gösteri ekibinin Bajaj markalı motosikletler ile 4 gün boyunca sürecek gösterileriyse izleyenlere heyecan ve keyif dolu anlar yaşattı.   Bajaj Pazarlama ve Satış Müdürü Ekrem Ata, “Kuralkan Motorlu Araçlar Grubu olarak Eylül 2013’te dünyanın en büyük 3 motosiklet üreticisi arasında yer alan Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşması imzaladık. 2014 yılı Mart döneminden itibaren de 3 ayrı sınıfa hitap eden 3 modelle Türkiye pazarına giriş yaptık. 8 aylık gibi kısa bir süre içinde 120 bayi ve 135 servis sayısına ulaştık. Türkiye çapında 57 ilde yapılanmamızı tamamladık. Bu süreçte “sport” sınıfında Pulsar 200 NS modelimiz ile pazar liderliği elde ettik. “Commuter” sınıfında Discover 125 ST modeliyle ilk 3 marka arasında yerimizi aldık. “Utility” sınıfında ise Boxer 150 modelimiz ile güçlü ve emin adımlarla ilerliyoruz” açıklamasında bulundu.   Fuar kapsamında ilk kez 2 yeni modele de yer verdiklerinin önemine değinen Ata, “Mart ayından itibaren satışa sunacağımız ve 4 bin 999 TL’lik anahtar teslim fiyatına sahip Discover 150F modeliyle birlikte merakla beklenen Pulsar 200 SS modelimizi de ilk kez motosiklet severlerin karşısına çıkardık. Haziran ayından itibaren 9 bin 999 TL’den satışına başlayacağımız Pulsar 200 SS’in kardeşi Pulsar 200 NS kadar güçlü bir talep göreceğine inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Kuralkan, Eurasia Moto Bike Expo 2015’te gövde gösterisi yaptı. Bajaj markasının 2 yeni modeli Pulsar 200 SS ve Discover 150F ilk kez fuar kapsamında Bajaj markasının standında ziyaretçilerin karşısına çıktı.

Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding, Eurasia Moto Bike Expo 2015’te yeni modelleriyle tüm ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı başardı. 9. salonda yer alan standında motosiklet severleri ağırlayan Bajaj, ilk kez fuarda sergilenen 2 yeni modelinin yanı sıra mevcut ürün yelpazesinde yer alan ve başarılı satış grafiğiyle dikkat çeken 3 modeliyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hindistan’dan gelen ve tüm dünya çapında akrobasi şovlarıyla dikkat çeken Steel Silincerz gösteri ekibinin Bajaj markalı motosikletler ile 4 gün boyunca sürecek gösterileriyse izleyenlere heyecan ve keyif dolu anlar yaşattı.

 

Bajaj Pazarlama ve Satış Müdürü Ekrem Ata, “Kuralkan Motorlu Araçlar Grubu olarak Eylül 2013’te dünyanın en büyük 3 motosiklet üreticisi arasında yer alan Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşması imzaladık. 2014 yılı Mart döneminden itibaren de 3 ayrı sınıfa hitap eden 3 modelle Türkiye pazarına giriş yaptık. 8 aylık gibi kısa bir süre içinde 120 bayi ve 135 servis sayısına ulaştık. Türkiye çapında 57 ilde yapılanmamızı tamamladık. Bu süreçte “sport” sınıfında Pulsar 200 NS modelimiz ile pazar liderliği elde ettik. “Commuter” sınıfında Discover 125 ST modeliyle ilk 3 marka arasında yerimizi aldık. “Utility” sınıfında ise Boxer 150 modelimiz ile güçlü ve emin adımlarla ilerliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Fuar kapsamında ilk kez 2 yeni modele de yer verdiklerinin önemine değinen Ata, “Mart ayından itibaren satışa sunacağımız ve 4 bin 999 TL’lik anahtar teslim fiyatına sahip Discover 150F modeliyle birlikte merakla beklenen Pulsar 200 SS modelimizi de ilk kez motosiklet severlerin karşısına çıkardık. Haziran ayından itibaren 9 bin 999 TL’den satışına başlayacağımız Pulsar 200 SS’in kardeşi Pulsar 200 NS kadar güçlü bir talep göreceğine inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.