NGK

BEYZA-GÖRKEM YAPCACIK'IN NİKAHINI BAŞKAN KARA KIYDI

Moto-Haber 21.08.2017 - 01:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3159+ kez okundu.
 

BEYZA-GÖRKEM YAPCACIK'IN NİKAHINI BAŞKAN KARA KIYDI

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da yarışlara start verdiği Türkiye Motokros Şampiyonası ilklere de sahne oldu.

Motokros sevdalısı Beyza Demir ile Görkem Yapacık’ın parkurda gerçekleşen nikâhını Belediye Başkanı Cem Kara kıydı. Türkiye’de bir ilk olan motorcu gençlerin nikâh töreni motor severler ve motokros yarışmacılarının yoğun tezahüratları eşliğinde gerçekleşti. Yeditepe Motorsporları Kulübü Başkanı Zeki Başaran’ın da şahit olarak yer aldığı nikahı bir ömür mutluluk temennisiyle kıyan Başkan Cem Kara, evlilik cüzdanını geline teslim etti.  Türkiye Motokros Şampiyonası’nda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın motor severlere bir de sürpriz açıklaması oldu. Başkan Cem Kara seneye nikâhını Nakkaştepe Spor Toto Motokros Parkuru'nda kıydıran motor tutkunlarına motor hediye edeceğinin müjdesini verdi. Başkan Cem Kara’nın bu sözleri motorcular tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da yarışlara start verdiği Türkiye Motokros Şampiyonası ilklere de sahne oldu.

Motokros sevdalısı Beyza Demir ile Görkem Yapacık’ın parkurda gerçekleşen nikâhını Belediye Başkanı Cem Kara kıydı. Türkiye’de bir ilk olan motorcu gençlerin nikâh töreni motor severler ve motokros yarışmacılarının yoğun tezahüratları eşliğinde gerçekleşti. Yeditepe Motorsporları Kulübü Başkanı Zeki Başaran’ın da şahit olarak yer aldığı nikahı bir ömür mutluluk temennisiyle kıyan Başkan Cem Kara, evlilik cüzdanını geline teslim etti. 

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın motor severlere bir de sürpriz açıklaması oldu. Başkan Cem Kara seneye nikâhını Nakkaştepe Spor Toto Motokros Parkuru'nda kıydıran motor tutkunlarına motor hediye edeceğinin müjdesini verdi. Başkan Cem Kara’nın bu sözleri motorcular tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.