Rutec

BMW motosikletleri, Yılın Motosikleti Ödüllerini topladı.

Moto-Haber 29.12.2015 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2140+ kez okundu.
 

BMW motosikletleri, Yılın Motosikleti Ödüllerini topladı.

BMW Motorrad, Motorcyclist Dergisi’nin 2015 Yılın Motosikleti Ödüllerinde üç kategoride birden ödül kazanan tek motosiklet üreticisi oldu.

Motorcyclist Dergisi editörleri, BMW S 1000 RR'yi "En iyi Spor Motosiklet", BMW R 1200 GS Adventure'ı iki yıl üst üste "En İyi Macera Motosikleti" ve BMW R 1200 RT'yi ise "En iyi Touring Motosikleti" seçti.Mission: Impossible – Rogue Nation Filmi’nde kullanılan 2015 BMW S 1000 RR modeli hakkında Motorcyclist Dergisi editörleri tarafından yapılan yorumlar şöyle: "BMW’nin 999 cc S 1000 RR motosikleti, her sürüşte aklımızı başımızdan alıyor. En son yaptığımız testte 184 bg'ye ulaşan double-R bu kategorideki en güçlü motosiklet olmasının yanında pazardaki en zarif Superbike modelidir ve şüphesiz günlük kullanım için sınıfının en iyisidir. Aklı başında olan kimse double-R'nin atletik özelliğini ve değerini inkar edemez."Motorcyclist Dergisi’nden herhangi bir kategoride "En İyi Motosiklet" ödülünü almanın büyük bir onur olduğunu belirten ABD BMW Motorrad Başkan Yardımcısı Kris Odwarka ; bir yılda üç kategoride birden ödül kazanan tek motosiklet üreticisi olmanın muhteşem olduğunu, alınan ödüllerin, mühendislik alanındaki gelişim ve becerilere sürekli bağlılık gösterilerek tasarlanan ürünlerin motosikletçilik çevreleri tarafından istendiğini ve takdir edildiğini gösterdiğini belirtti.Üst üste iki kez ödül kazanan BMW R 1200 GS Adventure'ı "Şaheser bir Motosiklet" olarak nitelendiren Motorcyclist editörleri, pek çok motosiklet üreticisinin BMW GS'nin bu kategorideki üstünlüğünü aşmaya çalıştığını ancak GS'nin bir araya getirdiği arazide sürüş becerisi, işe gidiş geliş ve spor sürüş yönetimi ile gerçek cross-country konforunu sunmayı hiçbir üreticinin başaramadığını ifade etti. Motorcyslist editörlerinin BMW R 1200 RT hakkındaki yorumlarını ise sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. "Hala çok iyi, üstünlüğü henüz aşılamadı. BMW'nin yeni sıvı soğutmalı motorundan çok etkilendik. GS'ye duyduğumuz hayranlığı sürekli olarak dile getiriyoruz ve bu kez benzer şekilde tasarlanmış R 1200 RT'yi de üst üste ikinci kez ödüle layık görüyoruz. Şimdi ise becerilerini gösterme sırası, eşsiz sportif karakterini şehir içi, sakin, hava korumalı ve konforlu sürüş için tasarlanan bir motosikletle birleştiren RT'de."Doğru söze ne denir?
BMW Motorrad, Motorcyclist Dergisi’nin 2015 Yılın Motosikleti Ödüllerinde üç kategoride birden ödül kazanan tek motosiklet üreticisi oldu.

Motorcyclist Dergisi editörleri, BMW S 1000 RR'yi "En iyi Spor Motosiklet", BMW R 1200 GS Adventure'ı iki yıl üst üste "En İyi Macera Motosikleti" ve BMW R 1200 RT'yi ise "En iyi Touring Motosikleti" seçti.

Mission: Impossible – Rogue Nation Filmi’nde kullanılan 2015 BMW S 1000 RR modeli hakkında Motorcyclist Dergisi editörleri tarafından yapılan yorumlar şöyle: "BMW’nin 999 cc S 1000 RR motosikleti, her sürüşte aklımızı başımızdan alıyor. En son yaptığımız testte 184 bg'ye ulaşan double-R bu kategorideki en güçlü motosiklet olmasının yanında pazardaki en zarif Superbike modelidir ve şüphesiz günlük kullanım için sınıfının en iyisidir. Aklı başında olan kimse double-R'nin atletik özelliğini ve değerini inkar edemez."
Motorcyclist Dergisi’nden herhangi bir kategoride "En İyi Motosiklet" ödülünü almanın büyük bir onur olduğunu belirten ABD BMW Motorrad Başkan Yardımcısı Kris Odwarka ; bir yılda üç kategoride birden ödül kazanan tek motosiklet üreticisi olmanın muhteşem olduğunu, alınan ödüllerin, mühendislik alanındaki gelişim ve becerilere sürekli bağlılık gösterilerek tasarlanan ürünlerin motosikletçilik çevreleri tarafından istendiğini ve takdir edildiğini gösterdiğini belirtti.

Üst üste iki kez ödül kazanan BMW R 1200 GS Adventure'ı "Şaheser bir Motosiklet" olarak nitelendiren Motorcyclist editörleri, pek çok motosiklet üreticisinin BMW GS'nin bu kategorideki üstünlüğünü aşmaya çalıştığını ancak GS'nin bir araya getirdiği arazide sürüş becerisi, işe gidiş geliş ve spor sürüş yönetimi ile gerçek cross-country konforunu sunmayı hiçbir üreticinin başaramadığını ifade etti. 

Motorcyslist editörlerinin BMW R 1200 RT hakkındaki yorumlarını ise sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. "Hala çok iyi, üstünlüğü henüz aşılamadı. BMW'nin yeni sıvı soğutmalı motorundan çok etkilendik. GS'ye duyduğumuz hayranlığı sürekli olarak dile getiriyoruz ve bu kez benzer şekilde tasarlanmış R 1200 RT'yi de üst üste ikinci kez ödüle layık görüyoruz. Şimdi ise becerilerini gösterme sırası, eşsiz sportif karakterini şehir içi, sakin, hava korumalı ve konforlu sürüş için tasarlanan bir motosikletle birleştiren RT'de."

Doğru söze ne denir?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.