NGK

Elektrikli Spor Motosiklet Energica Eva

Yeni Modeller 11.11.2014 - 18:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2365+ kez okundu.
 

Elektrikli Spor Motosiklet Energica Eva

Elektrikli motosiklet modelleri gittikçe artarken, özellikle performans isteyenler için Energica Eva gibi spor modeller de geliştiriliyor.

CRP Racing, Energica marka elektrikli motosiklet ile kendine yeni oluşan bir pazarda yer kapmaya çalışan firmalardan biri. Firmanın ilk çıkan Energica Ego modeli, yarış pistlerinden fırlama gibi duran tam bir canavar ama sokağa daha uygun bir şey istiyorsanız, size küçük kardeşi “Energica Eva”yı gösterelim. Energica Eva, firmanın önceki modeli Ego’nun daha açık ve daha sade sokak versiyonu. Energica Eva, 136 beygire denk güç üreten bir elektrik motoruna ve tek şarjla yaklaşık 150 kilometre mesafe götürebilecek bir batarya özelliğine sahip. Full şarj ise sadece 3,5 saatte tamamlanıyor. CRP Racing henüz bu motosiklet için piyasaya çıkış tarihi ve fiyat vermemiş olsa bile, Energica Eva’nın ABD’de yaklaşık 25,000 ile 28,000 Dolar arasında satılacağı tahmin ediliyor.
Elektrikli motosiklet modelleri gittikçe artarken, özellikle performans isteyenler için Energica Eva gibi spor modeller de geliştiriliyor.

CRP Racing, Energica marka elektrikli motosiklet ile kendine yeni oluşan bir pazarda yer kapmaya çalışan firmalardan biri. Firmanın ilk çıkan Energica Ego modeli, yarış pistlerinden fırlama gibi duran tam bir canavar ama sokağa daha uygun bir şey istiyorsanız, size küçük kardeşi “Energica Eva”yı gösterelim.

Energica Eva, firmanın önceki modeli Ego’nun daha açık ve daha sade sokak versiyonu. Energica Eva, 136 beygire denk güç üreten bir elektrik motoruna ve tek şarjla yaklaşık 150 kilometre mesafe götürebilecek bir batarya özelliğine sahip. Full şarj ise sadece 3,5 saatte tamamlanıyor.

CRP Racing henüz bu motosiklet için piyasaya çıkış tarihi ve fiyat vermemiş olsa bile, Energica Eva’nın ABD’de yaklaşık 25,000 ile 28,000 Dolar arasında satılacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.