NGK

E-MON’A BAYRAM ERKEN GELDİ

Moto-Haber 04.07.2015 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3746+ kez okundu.
 

E-MON’A BAYRAM ERKEN GELDİ

E-Mon elektrikli scooterlar bütçenize uygun, çevreye duyarlı, gürültü kirliliğine yol açmayan, sessiz ve ekonomik modelleri ile keyifli ve eğlenceli yolculukların keyfini çıkarın.

UMA güvencesiyle satışa sunulan E-Mon elektrikli scooter modelleri ile sizde bu bayramı tatlandırın. Yaşam stilinize ve bütçenize uygun CYCLONE 2.749 TL’den, ihtiyaçlarınız için kullanışlı şekilde tasarlanmış E-CUB 2.599 TL’den, dinamik ve estetik dizayna sahip ASSIST SS’i ise 2.799 TL’den sunan E-Mon, kullanıcılarına çifte bayram yaşatıyor. E-Mon elektrikli scooter modellerine, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına özel 9 aya varan taksit imkanı ve %0 faiz fırsatı ile sahip olabilirsiniz. 03.07.2015-24.07.2015 tarihleri arasındaki indirim fırsatını sakın kaçırmayın! Ayrıntılı bilgi için: www.e-mon.com.tr
E-Mon elektrikli scooterlar bütçenize uygun, çevreye duyarlı, gürültü kirliliğine yol açmayan, sessiz ve ekonomik modelleri ile keyifli ve eğlenceli yolculukların keyfini çıkarın.

UMA güvencesiyle satışa sunulan E-Mon elektrikli scooter modelleri ile sizde bu bayramı tatlandırın.

Yaşam stilinize ve bütçenize uygun CYCLONE 2.749 TL’den, ihtiyaçlarınız için kullanışlı şekilde tasarlanmış E-CUB 2.599 TL’den, dinamik ve estetik dizayna sahip ASSIST SS’i ise 2.799 TL’den sunan E-Mon, kullanıcılarına çifte bayram yaşatıyor.

E-Mon elektrikli scooter modellerine, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına özel 9 aya varan taksit imkanı ve %0 faiz fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

03.07.2015-24.07.2015 tarihleri arasındaki indirim fırsatını sakın kaçırmayın!

Ayrıntılı bilgi için: www.e-mon.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.