NGK

Enduro Sezonu Muğla'da Açılacak

Yarışlar 19.03.2018 - 19:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3110+ kez okundu.
 

Enduro Sezonu Muğla'da Açılacak

Ülkemizde motor sporları sezonu 24-25 Mart'ta Muğla'da gerçekleştirilecek Türkiye Enduro Şampiyonası ile start alacak

Enduro, ATV, motokros, süper enduro, süpermoto, drag, pist ve sujeti kategorilerinde gerçekleştirilecek yeni sezon, Muğla'nın Fethiye ilçesinde 24-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ile açılacak. Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından düzenlenecek Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın açılış yarışı, Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off Road Park'ta gerçekleştirilecek. Sporcular 24 Mart Cumartesi günü lastik, kaya, hurda otomobil, ağaç ve beton büzlerden oluşan yapay parkurda yarışa ön sırada başlamak için yarışacak. 25 Mart Pazar günü Kros Test (2.3 Km), Ekstrem Test (600 Mt) ve Enduro Testten (4.3 Km) oluşan parkurda hem zamanla hem de doğayla mücadele edecek sporcular, ara etaplarla birlikte toplam 27 km’yi kat edecekler. Enduro tutkunları gün boyunca; E1, E2, E3, EGenç, EB sınıflarında 4 Tur (108 Km), EC, EVeteran sınıflarında 3 Tur (81 Km) ve EKadın sınıfında da 1 Tur (27 Km) atarak ödül kürsüsüne çıkmaya çalışacak.   MAGAZİN STARTI BEŞKAZA MEYDANIN’DAN VERİLECEK Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun ilk startı 24 Mart Cumartesi günü Fethiye Kültür Merkezi’nden (Beşkaza Meydanı) verilecek. Yarışa katılacak sporcular Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 12:15’te yapılacak brifingin ardından saat 13:00’da Beşkaza Meydanı’ndan sembolik start alacaklar.   YARIŞ YÖNERGESİ VE DETAYLI PROGRAM İçin Tıklayın
Ülkemizde motor sporları sezonu 24-25 Mart'ta Muğla'da gerçekleştirilecek Türkiye Enduro Şampiyonası ile start alacak

Enduro, ATV, motokros, süper enduro, süpermoto, drag, pist ve sujeti kategorilerinde gerçekleştirilecek yeni sezon, Muğla'nın Fethiye ilçesinde 24-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ile açılacak.

Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından düzenlenecek Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın açılış yarışı, Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off Road Park'ta gerçekleştirilecek. Sporcular 24 Mart Cumartesi günü lastik, kaya, hurda otomobil, ağaç ve beton büzlerden oluşan yapay parkurda yarışa ön sırada başlamak için yarışacak.

25 Mart Pazar günü Kros Test (2.3 Km), Ekstrem Test (600 Mt) ve Enduro Testten (4.3 Km) oluşan parkurda hem zamanla hem de doğayla mücadele edecek sporcular, ara etaplarla birlikte toplam 27 km’yi kat edecekler. Enduro tutkunları gün boyunca; E1, E2, E3, EGenç, EB sınıflarında 4 Tur (108 Km), EC, EVeteran sınıflarında 3 Tur (81 Km) ve EKadın sınıfında da 1 Tur (27 Km) atarak ödül kürsüsüne çıkmaya çalışacak.

 

MAGAZİN STARTI BEŞKAZA MEYDANIN’DAN VERİLECEK

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun ilk startı 24 Mart Cumartesi günü Fethiye Kültür Merkezi’nden (Beşkaza Meydanı) verilecek. Yarışa katılacak sporcular Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 12:15’te yapılacak brifingin ardından saat 13:00’da Beşkaza Meydanı’ndan sembolik start alacaklar.

 

YARIŞ YÖNERGESİ VE DETAYLI PROGRAM İçin Tıklayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.