NGK

Enduro Şöleni Fethiye’de

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 19.05.2016 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2479+ kez okundu.
 

Enduro Şöleni Fethiye’de

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. Ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilecek Türkiye Enduro Şampiyonası'nın İkinci Ayak Yarışı 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak. Fethiye Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün sürecek sezonun İkinci Ayak yarışı, birbirinden heyecanlı mücadelelere ev sahipliği yapacak. Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından hazırlanan MX ve enduro etaplarıyla hem yarışçılar hem de izleyenler keyifli anlar yaşayacak. Farklı gruplarda koşulacak Türkiye Enduro Şampiyonası'nda ekstrem, kros ve enduro test etabları sporcuları bir hayli zorlayacak.   İkinci ayak yarışı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’da Fethiye’de magazin startı ile başlayacak. Aynı gün seyirciler Akdeniz Off-Road Park’ta sıralama yarışının müthiş heyecanına ortak olurken, 22 Mayıs Pazar günü ise Ekstrem, Kros ve Enduro testleri ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak.   Yarışlar; E1, E2, E3, EB, EC, EGençler, EKadınlar ve EVeteran sınıflarında yapılacak. Sporcular 35 km’lik parkurda 4 tur atıp, 140 km’yi tamamlayacaklar.
Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. Ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilecek Türkiye Enduro Şampiyonası'nın İkinci Ayak Yarışı 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak. Fethiye Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün sürecek sezonun İkinci Ayak yarışı, birbirinden heyecanlı mücadelelere ev sahipliği yapacak. Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından hazırlanan MX ve enduro etaplarıyla hem yarışçılar hem de izleyenler keyifli anlar yaşayacak. Farklı gruplarda koşulacak Türkiye Enduro Şampiyonası'nda ekstrem, kros ve enduro test etabları sporcuları bir hayli zorlayacak.

 

İkinci ayak yarışı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’da Fethiye’de magazin startı ile başlayacak. Aynı gün seyirciler Akdeniz Off-Road Park’ta sıralama yarışının müthiş heyecanına ortak olurken, 22 Mayıs Pazar günü ise Ekstrem, Kros ve Enduro testleri ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak.

 

Yarışlar; E1, E2, E3, EB, EC, EGençler, EKadınlar ve EVeteran sınıflarında yapılacak. Sporcular 35 km’lik parkurda 4 tur atıp, 140 km’yi tamamlayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.