NGK

EngelSİZsiniz!

Moto-Haber 03.12.2014 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2935+ kez okundu.
 

EngelSİZsiniz!

Amerikalı Ryan Suchanek tek bacağına rağmen saatte 175 km/saat hızla giderken ZX-10’u Buz Üzerinde tek tekere kaldırarak Guinnes Rekorlar Kitabı‘na girmeyi başardı!

BUZ ÜZERİNDE 175 KM/S HIZLA TEK TEKER! “Power Commander III alıp 108 oktan yarış benzinine göre ayarlamaları yapınca motor adeta canlandı” 2005 yılında motosikleti ile evine giderken dur kuralına uymayan bir otomobil sürücüsünün çarpması sonucu sol bacağını kaybeden Ryan Suchanek’in motosiklet sevgisi asla son bulmadı.Aksi gibi daha da büyüdü. Suchanek daha önce saatte 152 km hızla yine kendine ait olan buz üzerinde tek teker rekorunun 172 km/s ile kırılmasından sonra yeniden hazırlıklara başlamış. İşe 2005 model Kawasaki ZX-10R‘ını modifiye etmekle başlayan Ryan Suchanek öncelikle Vites değiştirebilmek için gidona monte edilmiş elektronik shifter kullanmaya başlamış. Motosikletinin egzozunu Brock Alien komple egzoz ile değiştirmiş.. Buz üzerinde tutunmayı sağlamak için özel çivili lastikler kullanılmış fakat bu noktada da yüksek hızda ön tekerden fırlayan çivilerin radyatörde delikler açması problem olmuş. Suchanek internette birçok performans haritasını inceleyerek hepsini soğuk hava koşullarına göre yeniden uyarlamaya çalışmış. "En çok da motorumu 0 derecede çalışacak şekilde ayarlayacak bir dyno ararken zorlandım” diyen Ryan Suchanek birkaç deneme sonrasında saatte 175 km hızla buz üzerinde tek teker yapabildi. Denemelerin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Suchanek rekoru yeniden elde ettiği için çok mutlu. Hedefi yeni bir ZX-10R ile bu rekoru 190 km/saat hızlara kadar yükseltmek.
Amerikalı Ryan Suchanek tek bacağına rağmen saatte 175 km/saat hızla giderken ZX-10’u Buz Üzerinde tek tekere kaldırarak Guinnes Rekorlar Kitabı‘na girmeyi başardı!

BUZ ÜZERİNDE 175 KM/S HIZLA TEK TEKER!

“Power Commander III alıp 108 oktan yarış benzinine göre ayarlamaları yapınca motor adeta canlandı”

2005 yılında motosikleti ile evine giderken dur kuralına uymayan bir otomobil sürücüsünün çarpması sonucu sol bacağını kaybeden Ryan Suchanek’in motosiklet sevgisi asla son bulmadı.Aksi gibi daha da büyüdü.

Suchanek daha önce saatte 152 km hızla yine kendine ait olan buz üzerinde tek teker rekorunun 172 km/s ile kırılmasından sonra yeniden hazırlıklara başlamış.

İşe 2005 model Kawasaki ZX-10R‘ını modifiye etmekle başlayan Ryan Suchanek öncelikle Vites değiştirebilmek için gidona monte edilmiş elektronik shifter kullanmaya başlamış. Motosikletinin egzozunu Brock Alien komple egzoz ile değiştirmiş.. Buz üzerinde tutunmayı sağlamak için özel çivili lastikler kullanılmış fakat bu noktada da yüksek hızda ön tekerden fırlayan çivilerin radyatörde delikler açması problem olmuş.

Suchanek internette birçok performans haritasını inceleyerek hepsini soğuk hava koşullarına göre yeniden uyarlamaya çalışmış. "En çok da motorumu 0 derecede çalışacak şekilde ayarlayacak bir dyno ararken zorlandım” diyen Ryan Suchanek birkaç deneme sonrasında saatte 175 km hızla buz üzerinde tek teker yapabildi.

Denemelerin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Suchanek rekoru yeniden elde ettiği için çok mutlu. Hedefi yeni bir ZX-10R ile bu rekoru 190 km/saat hızlara kadar yükseltmek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.