NGK

Espargaro: KTM'in kaydettiği gelişme "bir rüya gibi"

Moto-GP 03.10.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2288+ kez okundu.
 

Espargaro: KTM'in kaydettiği gelişme "bir rüya gibi"

Pol Espargaro, KTM MotoGP takımının, geliştirdiği ve getirdiği yeni parçalar ile ulaştığı gelişim oranının "bir rüya gibi" olduğunu söyledi. KTM, MotoGP'deki ilk yılında birçok sezon içi teste katıldı ve gridde adım adım ilerlemek adına sürekli olarak yeni parçalar geliştirdi. Espargaro, kendisine bir uydu takımı motosikleti ile üç yıl geçirdikten sonra gelişim açısından hayli aktif bir takım olan KTM ile çalışmanın nasıl bir his olduğu sorulduğunda, "harika bir his" dedi. İspanyol sürücü: "Bir sürücü olarak, benim için inanılmaz bir his. Her yarış sonrasında proje yöneticisi Sebastian Risse ile görüşüyoruz." "Sebastian bana neyi geliştirmek istediğimi ve motosiklette neler yapmamız gerektiğini soruyor. Bu sözler bir sürücü için bir hayal gibi. Arzuladığın şeyi elde etmiş oluyorsun." Espargaro, KTM'in yalnızca geliştirme hızını övmedi, ayrıca yeni parçalarla kaydettikleri etkileyici başarıyı da takdir etti. "Açıkçası, KTM ne zaman yeni bir şeyler getirse gelişme kaydediyoruz. Yeni bir şey getirip de bir saniye yavaşladığımız hiç olmadı." "Sürekli bir şeyler test ediyoruz. Bunu daha iyi olmak için yapıyoruz ancak bu kolay bir iş de değil. Yeni parçaların çoğu iyi performans veriyor." "Bu durumdan çok memnunum ve KTM'e müteşekkirim, çünkü fabrikada birçok insan çalışıyor." Aragon yarışında bu sezon ikinci kez ilk 10'a girmeyi başaran Espargaro, KTM'in şu anda olması gerektiği yerde olduğunu söyledi. "Son yarışlarda büyük adımlar attık gibi görünüyor. Olmamız gereken yerde yarışmaya başladığımızı düşünüyorum. İlk 10'dayız ve bundan memnunum." "İlk yılımızda yarışın galibinden 14 saniye gerideyiz. Birçok yıldır bu sporda olan, deneyim sahibi büyük uydu takımları ile mücadele ediyoruz. Bu gerçekten etkileyici."

Pol Espargaro, KTM MotoGP takımının, geliştirdiği ve getirdiği yeni parçalar ile ulaştığı gelişim oranının "bir rüya gibi" olduğunu söyledi.

KTM, MotoGP'deki ilk yılında birçok sezon içi teste katıldı ve gridde adım adım ilerlemek adına sürekli olarak yeni parçalar geliştirdi.

Espargaro, kendisine bir uydu takımı motosikleti ile üç yıl geçirdikten sonra gelişim açısından hayli aktif bir takım olan KTM ile çalışmanın nasıl bir his olduğu sorulduğunda, "harika bir his" dedi.

İspanyol sürücü: "Bir sürücü olarak, benim için inanılmaz bir his. Her yarış sonrasında proje yöneticisi Sebastian Risse ile görüşüyoruz."

"Sebastian bana neyi geliştirmek istediğimi ve motosiklette neler yapmamız gerektiğini soruyor. Bu sözler bir sürücü için bir hayal gibi. Arzuladığın şeyi elde etmiş oluyorsun."

Espargaro, KTM'in yalnızca geliştirme hızını övmedi, ayrıca yeni parçalarla kaydettikleri etkileyici başarıyı da takdir etti.

"Açıkçası, KTM ne zaman yeni bir şeyler getirse gelişme kaydediyoruz. Yeni bir şey getirip de bir saniye yavaşladığımız hiç olmadı."

"Sürekli bir şeyler test ediyoruz. Bunu daha iyi olmak için yapıyoruz ancak bu kolay bir iş de değil. Yeni parçaların çoğu iyi performans veriyor."

"Bu durumdan çok memnunum ve KTM'e müteşekkirim, çünkü fabrikada birçok insan çalışıyor."

Aragon yarışında bu sezon ikinci kez ilk 10'a girmeyi başaran Espargaro, KTM'in şu anda olması gerektiği yerde olduğunu söyledi.

"Son yarışlarda büyük adımlar attık gibi görünüyor. Olmamız gereken yerde yarışmaya başladığımızı düşünüyorum. İlk 10'dayız ve bundan memnunum."

"İlk yılımızda yarışın galibinden 14 saniye gerideyiz. Birçok yıldır bu sporda olan, deneyim sahibi büyük uydu takımları ile mücadele ediyoruz. Bu gerçekten etkileyici."

Pol Espargaro, Red Bull KTM Factory RacingPol Espargaro, Red Bull KTM Factory RacingPol Espargaro, Red Bull KTM Factory RacingPol Espargaro, Red Bull KTM Factory Racing

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.