NGK

Fiat Chrysler, 470 Bin Aracını Geri Çağırıyor.

Moto-Haber 16.10.2017 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2896+ kez okundu.
 

Fiat Chrysler, 470 Bin Aracını Geri Çağırıyor.

Fiat Chrysler Automobiles, dünya genelinde 470 bin aracını servislere geri çağırma kararı aldı. Fiat  Chrysler Automobiles, dünya genelinde 470 bin aracını servislere geri çağırma kararı aldı.  Fiat  Chrysler, bir kaza anında araçların aktif kafa koruyucularının devreye girmesini engelleyebilecek bir parçayı değiştirecek. GERİ ÇAĞIRILACAK MODELLER Geri çağırılacak araçlar 2012 üretimi  Jeep Liberty, 2012-2013 üretimi  Chrysler200 ve Dodgu Avengerleri kapsıyor. FIAT CHRYSLER Fiat  Chrysler Automobiles N.V. (FCA), İtalyan-Amerikan otomotiv şirketidir. Şirket, 2014 yılında İtalyan  Fiat ile Amerikan  Chrysler'in birleşmesi sonucunda kurulmuş olup dünyanın yedinci büyük otomobil üreticisidir.[3] FCA,  New YorkMenkul Kıymetler Borsası ve  İtalya Borsası'nda işlem görmektedir.[4]  Hollanda'ya kayıtlı olup[5][6] merkezi  Londra'da yer almaktadır. Fiat  Chrysler Automobiles'in markaları, FCA Italy[7] ve FCA US[8] olmak üzere iki ana yan kuruluş aracılığı ile faaliyet göstermektedir. FCA,  Alfa Romeo,  Chrysler,  Dodge,  Fiat,  Fiat Professional,  Jeep,  Lancia, Ram Trucks, Abarth, Mopar, SRT,  Maserati, Comau, Magneti Marelli ve Teksid markalarının sahibidir.[9] FCA günümüzde dört bölgede (NAFTA, LATAM, APAC, EMEA) faaliyet göstermektedir.

Fiat Chrysler Automobiles, dünya genelinde 470 bin aracını servislere geri çağırma kararı aldı.

Fiat  Chrysler Automobiles, dünya genelinde 470 bin aracını servislere geri çağırma kararı aldı.  Fiat  Chrysler, bir kaza anında araçların aktif kafa koruyucularının devreye girmesini engelleyebilecek bir parçayı değiştirecek.

GERİ ÇAĞIRILACAK MODELLER

Geri çağırılacak araçlar 2012 üretimi  Jeep Liberty, 2012-2013 üretimi  Chrysler200 ve Dodgu Avengerleri kapsıyor.

FIAT CHRYSLER

Fiat  Chrysler Automobiles N.V. (FCA), İtalyan-Amerikan otomotiv şirketidir. Şirket, 2014 yılında İtalyan  Fiat ile Amerikan  Chrysler'in birleşmesi sonucunda kurulmuş olup dünyanın yedinci büyük otomobil üreticisidir.[3] FCA,  New YorkMenkul Kıymetler Borsası ve  İtalya Borsası'nda işlem görmektedir.[4]  Hollanda'ya kayıtlı olup[5][6] merkezi  Londra'da yer almaktadır.

Fiat  Chrysler Automobiles'in markaları, FCA Italy[7] ve FCA US[8] olmak üzere iki ana yan kuruluş aracılığı ile faaliyet göstermektedir. FCA,  Alfa Romeo,  Chrysler,  Dodge,  Fiat,  Fiat Professional,  Jeep,  Lancia, Ram Trucks, Abarth, Mopar, SRT,  Maserati, Comau, Magneti Marelli ve Teksid markalarının sahibidir.[9] FCA günümüzde dört bölgede (NAFTA, LATAM, APAC, EMEA) faaliyet göstermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.