NGK

Galip Atar, Ferrari Challenge'de liderliğe yükseldi.

Moto-Haber 09.10.2017 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2149+ kez okundu.
 

Galip Atar, Ferrari Challenge'de liderliğe yükseldi.

Milli sporcu Galip Atar, Ferrari Challenge Europe 6. ayak yarışını kazanarak, şampiyonada liderliğe yükseldi. İtalya'nın Imola Pisti'ndeki yarışta milli sporcu, sıralama turlarında en iyi zamanı yaparak ilk sıradan başlama hakkını elde etti. Cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilen iki yarışı da kazanmayı başaran Galip, podyumun en üst basamağında yer aldı. 458 Challenge EVO kategorisinde mücadele eden Galip Atar, yaptığı değerlendirmede, "Imola gibi zorlu bir pistte, özellikle burada uzun yıllardır tecrübe sahibi olan rakiplerimizin arasında iki yarışı da kazanarak, Avrupa şampiyonluğu hedefimize bir adım daha yaklaştık. Son yarış öncesinde 16 puan farkla grubumuzda lider durumdayız. İnşallah 28-29 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Mugello Pisti'nde koşulacak sezonun son yarışını da kazanıp şampiyonluk kupasını ülkemize getirerek, bir ilki gerçekleştirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli sporcu , Ferrari Challenge Europe 6. ayak yarışını kazanarak, şampiyonada liderliğe yükseldi.

'nın Imola Pisti'ndeki yarışta milli sporcu, sıralama turlarında en iyi zamanı yaparak ilk sıradan başlama hakkını elde etti. Cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilen iki yarışı da kazanmayı başaran Galip, podyumun en üst basamağında yer aldı.

458 Challenge EVO kategorisinde mücadele eden , yaptığı değerlendirmede, "Imola gibi zorlu bir pistte, özellikle burada uzun yıllardır tecrübe sahibi olan rakiplerimizin arasında iki yarışı da kazanarak, Avrupa şampiyonluğu hedefimize bir adım daha yaklaştık. Son yarış öncesinde 16 puan farkla grubumuzda lider durumdayız. İnşallah 28-29 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Mugello Pisti'nde koşulacak sezonun son yarışını da kazanıp şampiyonluk kupasını ülkemize getirerek, bir ilki gerçekleştirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.