NGK

HARLEY-DAVIDSON AİLESİNİN YENİ CRUISER ÜYESİ: FXDR 114

Yeni Modeller 05.09.2018 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3075+ kez okundu.
 

HARLEY-DAVIDSON AİLESİNİN YENİ CRUISER ÜYESİ: FXDR 114

Harley-Davidson’ın dikkat çekici tasarıma ve yüksek performansa sahip yeni cruiser modeli FXDR 114, motosiklet tutkunları ile buluşuyor.Yeni Harley-Davidson FXDR 114, agresif drag tasarımıgelişmiş teknoloji ile bir araya getiriyor.

Harley-Davidson Softail serisinin en son üyesi FXDR 114; güçlü motoru, hafif yapısı, özel donanımıve üstün yol tutuş özellikleri ile motosiklet severleri cezbediyor.Yeni FXDR 114, yüksek güç ve tork üretimine sahip Milwaukee-Eight 114 motoru ile benzersiz bir performans sunarken, hafif alüminyum alaşım ve kompozit malzemelerin cömert kullanımıyla elde edilen hafif yapısı ile de dikkat çekiyor. Harley-Davidson ürün gamının yeni üyesi FXDR 114; heyecan uyandıran hava girişleri ve egzoz çıkışları, tekerleklerle kuyruk kısmı arasındaki orantısı ve ön tasarımı ileagresif bir drag motosikleti olduğunu gözler önüne seriyor. Yeni FXDR 114, iddialıtasarımınını; hafif alüminyum alaşım salıncak ve jantlar, üstün yol tutuş özelliklerine sahip ön ve arka süspansiyon, sürücünün kullanımını kolaylaştıran tam entegre dijital göstergeler gibi gelişmiş özellikler ile buluşturuyor.     FXDR 114’ün 6,25 kg ağırlığa sahip alüminyum salıncağı,diğer Softail modellerinde kullanılan çelik salıncak ile karşılaştırıldığında yüzde 43 ağırlık tasarrufu sağlıyor. Ayrıca FXDR 114; çelik alt şasi, çelik arka çamurluk ve alüminyum çamurluk desteklerinin yerine kullanılan hafif kompozit malzeme ile de yaklaşık 3.17 kg'lık bir ağırlık tasarrufunu beraberinde getiriyor. Harley-Davidson Softail serisi, en son üyesi FXDR 114 ile birlikte 10 dikkat çeken modelden oluşuyor. Harley-Davidson, 2027 yılına kadar 100 çarpıcı motosiklet modeli lanse etmeyi planlıyor.   Harley-Davidson Hakkında Harley-Davidson, Inc., Harley-Davidson Motor Company ve Harley-Davidson Financial Services'ın ana şirketidir. 1903 yılından beri Harley-Davidson Motor Company; kişisel, kruvazör ve gezici motosikletler, binicilik deneyimleri, etkinlikler ve Harley-Davidson motosiklet parçaları, aksesuarları, genel ürünler, binicilik malzemeleri ve kıyafetleri ile kişisel özgürlük hayallerini gerçekleştirmektedir. Harley-Davidson Financial Services, ABD, Kanada ve diğer belirli uluslararası pazarlardaki Harley-Davidson bayilerine ve sürücülerine toptan ve perakende finansman, sigorta, genişletilmiş hizmet, diğer koruma planları ve kredi kartı programları sunmaktadır.
Harley-Davidson’ın dikkat çekici tasarıma ve yüksek performansa sahip yeni cruiser modeli FXDR 114, motosiklet tutkunları ile buluşuyor.Yeni Harley-Davidson FXDR 114, agresif drag tasarımıgelişmiş teknoloji ile bir araya getiriyor.

Harley-Davidson Softail serisinin en son üyesi FXDR 114; güçlü motoru, hafif yapısı, özel donanımıve üstün yol tutuş özellikleri ile motosiklet severleri cezbediyor.Yeni FXDR 114, yüksek güç ve tork üretimine sahip Milwaukee-Eight 114 motoru ile benzersiz bir performans sunarken, hafif alüminyum alaşım ve kompozit malzemelerin cömert kullanımıyla elde edilen hafif yapısı ile de dikkat çekiyor.

Harley-Davidson ürün gamının yeni üyesi FXDR 114; heyecan uyandıran hava girişleri ve egzoz çıkışları, tekerleklerle kuyruk kısmı arasındaki orantısı ve ön tasarımı ileagresif bir drag motosikleti olduğunu gözler önüne seriyor. Yeni FXDR 114, iddialıtasarımınını; hafif alüminyum alaşım salıncak ve jantlar, üstün yol tutuş özelliklerine sahip ön ve arka süspansiyon, sürücünün kullanımını kolaylaştıran tam entegre dijital göstergeler gibi gelişmiş özellikler ile buluşturuyor.

 

 

FXDR 114’ün 6,25 kg ağırlığa sahip alüminyum salıncağı,diğer Softail modellerinde kullanılan çelik salıncak ile karşılaştırıldığında yüzde 43 ağırlık tasarrufu sağlıyor. Ayrıca FXDR 114; çelik alt şasi, çelik arka çamurluk ve alüminyum çamurluk desteklerinin yerine kullanılan hafif kompozit malzeme ile de yaklaşık 3.17 kg'lık bir ağırlık tasarrufunu beraberinde getiriyor.

Harley-Davidson Softail serisi, en son üyesi FXDR 114 ile birlikte 10 dikkat çeken modelden oluşuyor. Harley-Davidson, 2027 yılına kadar 100 çarpıcı motosiklet modeli lanse etmeyi planlıyor.

 

Harley-Davidson Hakkında

Harley-Davidson, Inc., Harley-Davidson Motor Company ve Harley-Davidson Financial Services'ın ana şirketidir. 1903 yılından beri Harley-Davidson Motor Company; kişisel, kruvazör ve gezici motosikletler, binicilik deneyimleri, etkinlikler ve Harley-Davidson motosiklet parçaları, aksesuarları, genel ürünler, binicilik malzemeleri ve kıyafetleri ile kişisel özgürlük hayallerini gerçekleştirmektedir. Harley-Davidson Financial Services, ABD, Kanada ve diğer belirli uluslararası pazarlardaki Harley-Davidson bayilerine ve sürücülerine toptan ve perakende finansman, sigorta, genişletilmiş hizmet, diğer koruma planları ve kredi kartı programları sunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.