Rutec

İki Heyecan Bir Arada

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2016 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2705+ kez okundu.
 

İki Heyecan Bir Arada

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları 29-30 Ekim tarihlerinde İzmir Urla'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2016 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak ve Türkiye ATV Şampiyonası 4. Ayak yarışları İzmir'in Urla ilçesindeki Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek. Enduro ve ATV Şampiyonaları 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BİRLİK ve BERABERLİK YARIŞLARI kapsamında düzenlenecek. Türkiye Şampiyonaları 29 Ekim 2016 Cumartesi günü Urla Belediyesi Konferans Salonu’ndaki brifing ve ardından saat 12.00’de Urla Belediyesi önünde yapılacak magazin startı ile başlayacak.  Şampiyona daha sonra Urla Yağcılar Köyü Narlıbahçe mevkiindeki Titus Feronia Yarış Parkuru’nda sıralama yarışıyla devam edecek. Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları Urla Yarışı, 30 Ekim Pazar günü saat 10:00’da start alacak. İki turluk seyirci etabından sonra; insan - doğa mücadelesinin en görkemli örneklerinin sergileneceği zorlu bir parkurda yarış devam edecek. Ekstrem Etabı, motosiklet severlere unutulmaz anlar yaşatacak ve yarışçılar üstün performanslarıyla ikinci Urla yarışına renk katacak.  PROTOKOL PROGRAMI  29 EKİM CUMARTESİ  SAAT 11:45 YARIŞ BRİFİNGİ (URLA BELEDİYESİ)  SAAT 12:00 MAGAZİN STARTI (BELEDİYE MEYDANI)  SAAT 14:00 SIRALAMA YARIŞI (TİTUS-FERONİA)  30 EKİM PAZAR  SAAT 10:00 YARIŞ STARTI (TİTUS-FERONİA)  SAAT 17:30 ÖDÜL TÖRENİ (TİTUS-FERONİA)  Konaklama Bilgisi için tıklayın.
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları 29-30 Ekim tarihlerinde İzmir Urla'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2016 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak ve Türkiye ATV Şampiyonası 4. Ayak yarışları İzmir'in Urla ilçesindeki Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek. Enduro ve ATV Şampiyonaları 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BİRLİK ve BERABERLİK YARIŞLARI kapsamında düzenlenecek. Türkiye Şampiyonaları 29 Ekim 2016 Cumartesi günü Urla Belediyesi Konferans Salonu’ndaki brifing ve ardından saat 12.00’de Urla Belediyesi önünde yapılacak magazin startı ile başlayacak. 

İki Heyecan Bir Arada

Şampiyona daha sonra Urla Yağcılar Köyü Narlıbahçe mevkiindeki Titus Feronia Yarış Parkuru’nda sıralama yarışıyla devam edecek. Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları Urla Yarışı, 30 Ekim Pazar günü saat 10:00’da start alacak. İki turluk seyirci etabından sonra; insan - doğa mücadelesinin en görkemli örneklerinin sergileneceği zorlu bir parkurda yarış devam edecek. Ekstrem Etabı, motosiklet severlere unutulmaz anlar yaşatacak ve yarışçılar üstün performanslarıyla ikinci Urla yarışına renk katacak. 

PROTOKOL PROGRAMI 
29 EKİM CUMARTESİ 
SAAT 11:45 YARIŞ BRİFİNGİ (URLA BELEDİYESİ) 
SAAT 12:00 MAGAZİN STARTI (BELEDİYE MEYDANI) 
SAAT 14:00 SIRALAMA YARIŞI (TİTUS-FERONİA) 

30 EKİM PAZAR 
SAAT 10:00 YARIŞ STARTI (TİTUS-FERONİA) 
SAAT 17:30 ÖDÜL TÖRENİ (TİTUS-FERONİA) 

Konaklama Bilgisi için tıklayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.