Rutec

İki kıta arası motosikletle atlayış yapmak istiyor!

Moto-Haber 13.01.2016 - 18:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3339+ kez okundu.
 

İki kıta arası motosikletle atlayış yapmak istiyor!

Boğaz'da çılgın teklif!

Artık 3. Köprü yani Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapımının son aşamalarına gelindi. Şu anda bile nefes kesici bir görünüme sahip olan köprüye geçtiğimiz günlerde iki genç gizli bir tırmanış yapmış ve bu anlarçok ses getirmişti. Bu sefer ise 3. Köprü'de resmi bir aksiyon denemesi yapılmak isteniyor.. Gelen haberlere göre Redbull, Ulaştırma Bakanlığı'na, köprü son tabliyelerle birleşmesinden önce, iki kıta arasımotosikletle atlayış yapmak için başvuru yaptı. Yani eğer bakanlık bu başvuruyu kabul ederse, köprü üzerinde kurulacak özel rampalarla aksiyon dolu bir atlayış gerçekleştirilecek. Yaklaşık 40 metrelik bu gösteri atlayışı öncesi tüm önlemler alınmış olacak. Ayrıca şu an için bu atlayışı kimin gerçekleştireceği konusu da belirsiz. İlk gelen bilgilere göre bu atlayışı izin alınması halinde Robbie Maddison isimli motosikletçi gerçekleştirebilir. Robbie Maddison daha önce de motosikletiyle denizde sörf yapmış ve ortaya inanılmaz görüntüler çıkmıştı.
Boğaz'da çılgın teklif!

Artık 3. Köprü yani Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapımının son aşamalarına gelindi. Şu anda bile nefes kesici bir görünüme sahip olan köprüye geçtiğimiz günlerde iki genç gizli bir tırmanış yapmış ve bu anlarçok ses getirmişti. Bu sefer ise 3. Köprü'de resmi bir aksiyon denemesi yapılmak isteniyor..

Gelen haberlere göre Redbull, Ulaştırma Bakanlığı'na, köprü son tabliyelerle birleşmesinden önce, iki kıta arasımotosikletle atlayış yapmak için başvuru yaptı. Yani eğer bakanlık bu başvuruyu kabul ederse, köprü üzerinde kurulacak özel rampalarla aksiyon dolu bir atlayış gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 40 metrelik bu gösteri atlayışı öncesi tüm önlemler alınmış olacak. Ayrıca şu an için bu atlayışı kimin gerçekleştireceği konusu da belirsiz. İlk gelen bilgilere göre bu atlayışı izin alınması halinde Robbie Maddison isimli motosikletçi gerçekleştirebilir.

Robbie Maddison daha önce de motosikletiyle denizde sörf yapmış ve ortaya inanılmaz görüntüler çıkmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.