Rutec

İzmir’de Pist Yarışları Coşkulu Geçti

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 29.06.2015 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2781+ kez okundu.
 

İzmir’de Pist Yarışları Coşkulu Geçti

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde koşuldu. Yarışın ilk günü yağmurlu geçerken, ikinci gün yarışlar sıcak ve güneşli bir havada yapıldı.

İzmir yeniden Türkiye Pist Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Pist Şampiyonası 4. Ayak yarışı Ülkü Yarış Pisti’nde 75 sporcunun katılımıyla koşuldu. Yarış severler, Ülkü Yarış Pisti’nde motor sesleriyle beraber heyecan dolu bir hafta sonu geçirirken en hızlı sporcuların mücadele ettiği TMFGP 600’de AKUT yarışçıları Aras Özkaçar, Furkan Eryılmaz ve Muammer Karakaya ilk üç sırayı paylaştı. TMFGP 1000 sınıfında ise Sinan Şenel (AKUT) birinci, Burak Albayrak (SMYRNA) ikinci ve Altuğ İnan’da (ÜMK) üçüncü sırada yer aldı.   Dördüncü ayak yarışında sınıflarında dereceye giren isimler şöyle; 1000 A: Sinan Şenel (AKUT), Burak Albayrak(SMYRNA), Süleyman Yıldız (A2) 600 A: Aras Özkaçar (AKUT), Furkan Eryılmaz(AKUT), Muammer Karakaya (AKUT) 1000 B: Ali Durmaz (SAMSK), Fatih Ahi (ÜMK), Harun Akgün (BAMOS) 600 B: Tolga Dede (ENDO), Ahmet Ertuğrul(MSMK), Harun Taşkın (AKUT) 1000 C: Kenan Sabun (BOBSK), Yavuz Tahmaz(PMSK), Fatih Türüdü (BAMOS) 600 C: Ali Efe Yeğin (A2Teker), Abdullah Aykut Eker (A2Teker), Kerim Öztürk (PMSK) 125 cc: Bahattin Sofuoğlu (KNN54), Deniz Öncü(AKUT), Can Öncü (AKUT) Bayanlar: Halide Kübra Urgancı (TMSK), Ayşe Aydoğan (ENDO), Funda Batay (ENDO)
Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde koşuldu. Yarışın ilk günü yağmurlu geçerken, ikinci gün yarışlar sıcak ve güneşli bir havada yapıldı.

İzmir yeniden Türkiye Pist Şampiyonası’na ev sahipliği yap. Türkiye Pist Şampiyonası 4. Ayak yarışı Ülkü Yarış Pisti’nde 75 sporcunun katılımıyla koşuldu. Yarış severler, Ülkü Yarış Pisti’nde motor sesleriyle beraber heyecan dolu bir hafta sonu geçirirken en hızlı sporcuların mücadele ettiği TMFGP 600’de AKUT yarışçıları Aras Özkaçar, Furkan Eryılmaz ve Muammer Karakaya ilk üç sırayı paylaştı. TMFGP 1000 sınıfında ise Sinan Şenel (AKUT) birinci, Burak Albayrak (SMYRNA) ikinci ve Altuğ İnan’da (ÜMK) üçüncü sırada yer aldı.

 

Dördüncü ayak yarışında sınıflarında dereceye giren isimler şöyle;

1000 A: Sinan Şenel (AKUT), Burak Albayrak(SMYRNA), Süleyman Yıldız (A2)

600 A: Aras Özkaçar (AKUT), Furkan Eryılmaz(AKUT), Muammer Karakaya (AKUT)

1000 B: Ali Durmaz (SAMSK), Fatih Ahi (ÜMK), Harun Akgün (BAMOS)

600 B: Tolga Dede (ENDO), Ahmet Ertuğrul(MSMK), Harun Taşkın (AKUT)

1000 C: Kenan Sabun (BOBSK), Yavuz Tahmaz(PMSK), Fatih Türüdü (BAMOS)

600 C: Ali Efe Yeğin (A2Teker), Abdullah Aykut Eker (A2Teker)Kerim Öztürk (PMSK)

125 cc: Bahattin Sofuoğlu (KNN54), Deniz Öncü(AKUT), Can Öncü (AKUT)

Bayanlar: Halide Kübra Urgancı (TMSK), Ayşe Aydoğan (ENDO), Funda Batay (ENDO)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.