NGK

İznik Süper Enduro'ya Ev Sahipliği Yaptı

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 19.09.2017 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2387+ kez okundu.
 

İznik Süper Enduro'ya Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışı Bursa’nın İznik ilçesinde yer alan Elbeyli Er Meydanı'nda yapıldı.     Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yarış takvimine yer alan Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın dördüncü ayağı İznik Elbeyli Er Meydanı’nda düzenlendi. Dördüncü ayak yarışlarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve çok sayıda vatandaş yakından takip etti. Müezzinoğlu padokta yer alan sporculara başarılar diledi.  En hızlı isimlerin yarıştığı GP sınıfında İzzet Kazdal (Ayazdere-BETA) birinci olurken, Burak Akbulut (KEMK-KTM) ikinci ve İslam Yıdız’da (STMOK-Husqvarna) üçüncülüğü elde etti.  START 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE MEYDANI’NDAN VERİLDİ  Öte yandan İznik Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın dördüncü ayağının magazin startını İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mesut Turan, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun verdi.  MÜEZZİNOĞLU'NDAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR  Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, “İznik her alanda olduğu gibi sporda da önemli çalışmalara imza atıyor. Daha önce izlemediğim bir etkinliği bugün İznik’te izleyerek heyecanına ortak olacağız.Ben bu etkinliği gerçekleşmesinde emeği geçen İznik Belediyemize, Türkiye Motosiklet Federasyonuna, ilgili kurum ve kuruluşlar ile herkese teşekkür ediyorum.Bu alanda bizlere heyecan dolu vakitler geçirecek olan sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, her birine başarılar diliyorum” dedi.  BAŞKAN SARGIN: YARIŞLAR BİZİDE ÇOK HEYECANLANDIRIYOR  Yarışları izleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “İlçemizin önemli etkinliklerinden biri olarak gördüğümüz Türkiye Süper Enduro Şampiyonası yarışlarının birini daha burada gerçekleştiriyoruz. Ayrıca önemli bir misafiri de bugün ilçemizde ağırlıyoruz. Heyecan ve adrenalin dolu yarışları izlerken bizlerde adeta motorcular kadar heyecanlandık. Her bir katılımcıyı kutluyorum. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyorum” dedi.  DERECEYE GİREN SPORCULAR  PRESTİJ SINIFI  1.İzzet Kazdal (Ayazdere-BETA)  2.İslam Yıldız (STMOK-Husqvarna)  3. Burak Akbulut (KEMK-KTM)  EGENÇ SINIFI  1.Emre Coşar (KEMK-Husqvarna)  2.Eren Mert Kocaman (FOSK-Husqvarna)  3.Mustafa Can Küpeli (ÇEMK-KTM)  EHOBİ SINIFI  1.Çağrı Aslan (AEMK-Husqvarna)  2.Anthony Millward (Sarıyer-BETA)  3.Mustafa Sarıca (AEMK-Sherco)  EUSTA SINIFI  1.Murat Kökçü (AEMK-Husqvarna)  2.Adem Demirhan (BEMK-Husqvarna)  3.Semih Altıok (BOBSK-KTM)  EVETERAN SINIFI  1.Muhittin Güneş (İZMOK-Husqvarna)  2.Hüseyin Neziroğlu (YMK-KTM)  3.Fahrettin Altınkök (UMOK-Shercco) 

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışı Bursa’nın İznik ilçesinde yer alan Elbeyli Er Meydanı'nda yapıldı.

 

 

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yarış takvimine yer alan Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın dördüncü ayağı İznik Elbeyli Er Meydanı’nda düzenlendi. Dördüncü ayak yarışlarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve çok sayıda vatandaş yakından takip etti. Müezzinoğlu padokta yer alan sporculara başarılar diledi. 

En hızlı isimlerin yarıştığı GP sınıfında İzzet Kazdal (Ayazdere-BETA) birinci olurken, Burak Akbulut (KEMK-KTM) ikinci ve İslam Yıdız’da (STMOK-Husqvarna) üçüncülüğü elde etti. 

START 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE MEYDANI’NDAN VERİLDİ 
Öte yandan İznik Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın dördüncü ayağının magazin startını İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mesut Turan, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun verdi. 

MÜEZZİNOĞLU'NDAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, “İznik her alanda olduğu gibi sporda da önemli çalışmalara imza atıyor. Daha önce izlemediğim bir etkinliği bugün İznik’te izleyerek heyecanına ortak olacağız.Ben bu etkinliği gerçekleşmesinde emeği geçen İznik Belediyemize, Türkiye Motosiklet Federasyonuna, ilgili kurum ve kuruluşlar ile herkese teşekkür ediyorum.Bu alanda bizlere heyecan dolu vakitler geçirecek olan sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, her birine başarılar diliyorum” dedi. 

BAŞKAN SARGIN: YARIŞLAR BİZİDE ÇOK HEYECANLANDIRIYOR 
Yarışları izleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “İlçemizin önemli etkinliklerinden biri olarak gördüğümüz Türkiye Süper Enduro Şampiyonası yarışlarının birini daha burada gerçekleştiriyoruz. Ayrıca önemli bir misafiri de bugün ilçemizde ağırlıyoruz. Heyecan ve adrenalin dolu yarışları izlerken bizlerde adeta motorcular kadar heyecanlandık. Her bir katılımcıyı kutluyorum. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyorum” dedi. 

DERECEYE GİREN SPORCULAR 
PRESTİJ SINIFI 
1.İzzet Kazdal (Ayazdere-BETA) 
2.İslam Yıldız (STMOK-Husqvarna) 
3. Burak Akbulut (KEMK-KTM) 

EGENÇ SINIFI 
1.Emre Coşar (KEMK-Husqvarna) 
2.Eren Mert Kocaman (FOSK-Husqvarna) 
3.Mustafa Can Küpeli (ÇEMK-KTM) 

EHOBİ SINIFI 
1.Çağrı Aslan (AEMK-Husqvarna) 
2.Anthony Millward (Sarıyer-BETA) 
3.Mustafa Sarıca (AEMK-Sherco) 

EUSTA SINIFI 
1.Murat Kökçü (AEMK-Husqvarna) 
2.Adem Demirhan (BEMK-Husqvarna) 
3.Semih Altıok (BOBSK-KTM) 

EVETERAN SINIFI 
1.Muhittin Güneş (İZMOK-Husqvarna) 
2.Hüseyin Neziroğlu (YMK-KTM) 
3.Fahrettin Altınkök (UMOK-Shercco) 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.