NGK

Japon polis bisikletle Lamborghini kovalayıp ceza yazdı

Moto-Haber 26.12.2017 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2496+ kez okundu.
 

Japon polis bisikletle Lamborghini kovalayıp ceza yazdı

Japon trafik polisi kırmızı ışık ihlali yapan bir Lamborghini Huracan'ı bisikletle kovalayarak ceza yazmayı başardı. İşte ilginç kovalamaca öyküsünün görüntüleri...

Japonya'da görev yapan bisikletli bir trafik polisinin sıradışı kovalamacası kameralara yansıdı. Herşey turuncu bir Lamborghini Huracan sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesiyle başladı ve bu ihlal bisikletle bölgeyi devriye gezen bir polis memuru tarafından görüldü.   Görev bilinciyle harekete geçip altında bisiklet olduğunu bile düşünmeden dünyanın en hızlıotomobillerinden biri olan Lamborghini Huracan'ı kovalamaya başlayan polis memuru bir süre sonra süper otomobili mucizevi bir şekilde yakalayarak kenara çekmeyi başarıyor.   Lamborghini sürücüsü ceza yemekten kurtulamadı Polis memurunun araç sürücüsüyle diz çökerek göz hizasında konuşması garip gelebilir ancak bu Japonya'da saygı ve nezaket göstergesi olarak sıkça yapılan birşey. Sonuç olarak Lamborghini Huracan'ın şoförü cezadan kurtulamadı. İkisi de yollarına devam etmeden önce polis memuru kendisine yüksek bir trafik cezası takdim etti.  
Japon trafik polisi kırmızı ışık ihlali yapan bir Lamborghini Huracan'ı bisikletle kovalayarak ceza yazmayı başardı. İşte ilginç kovalamaca öyküsünün görüntüleri...

Japonya'da görev yapan bisikletli bir trafik polisinin sıradışı kovalamacası kameralara yansıdı. Herşey turuncu bir Lamborghini Huracan sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesiyle başladı ve bu ihlal bisikletle bölgeyi devriye gezen bir polis memuru tarafından görüldü.

 

Görev bilinciyle harekete geçip altında bisiklet olduğunu bile düşünmeden dünyanın en hızlıotomobillerinden biri olan Lamborghini Huracan'ı kovalamaya başlayan polis memuru bir süre sonra süper otomobili mucizevi bir şekilde yakalayarak kenara çekmeyi başarıyor.
 

Lamborghini sürücüsü ceza yemekten kurtulamadı

Polis memurunun araç sürücüsüyle diz çökerek göz hizasında konuşması garip gelebilir ancak bu Japonya'da saygı ve nezaket göstergesi olarak sıkça yapılan birşey. Sonuç olarak Lamborghini Huracan'ın şoförü cezadan kurtulamadı. İkisi de yollarına devam etmeden önce polis memuru kendisine yüksek bir trafik cezası takdim etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.