Rutec

Kask teknolojisi ve tasarımında devrim…

Yeni Modeller 29.12.2015 - 19:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3918+ kez okundu.
 

Kask teknolojisi ve tasarımında devrim…

Vozz RS 1.RS ense açılır kask

Avusturalyalı Vozz firması tarafından üretilen “RS 1.0” isimli motosiklet kaskı, konforu ve sağladığı ekstra koruma ile rakiplerine örnek olacak gibi gözüküyor. Vozz RS 1.0 kaskının üst-arka bölümünde bulunan özel bir menteşe sayesinde kask, kapaklı bir yapıya kavuşmuş. Bu kapaklı bölüm sayesinde kask, sürücünün başına tam uyum sağlıyor. Bu sayede kaskın hem konfor hemde güvenlik seviyesini artıyor. Ayrıca kaza sonrasında geleneksel kasklara göre çok daha kolay çıkıyor. Geleneksel kaskların olmazsa olmazı çene bandı, Vozz RS 1.0’da bulunmuyor. Kaskın çeneyi daha aşağılarda saran tasarımı sayesinde kask kafadan çıkmıyor. Voztec Sistemi 2005 yılından bu yana gelişiyor, ama görünüşe göre son üretim aşamasına ulaşması birkaç yıl sürdü. Avustralya, ABD, Avrupa, Japonya ve Çin dahil olmak üzere – Bu süre zarfında geliştirme ve test için çok zaman harcandı. “ISO900 sertifikalı uluslararası kompozit kask üreticisi” desteğiyle Vozz RS 1.0 piyasada.   RS 1.0 en yenilikçi özelliği kafanın erişim noktasını değiştirmesidir. Menteşe sitilinde açılan kısım kaskı dikey olarak bölüyor. Kilitlenme mekanizmaları basınçla kapanıyor. Eldivenle ve gözlükle artık daha rahat giyilebilecek.   Fiyatlar ise 888 dolardan başlıyor.
Vozz RS 1.RS ense açılır kask

Avusturalyalı Vozz firması tarafından üretilen “RS 1.0” isimli motosiklet kaskı, konforu ve sağladığı ekstra koruma ile rakiplerine örnek olacak gibi gözüküyor.

Vozz RS 1.0 kaskının üst-arka bölümünde bulunan özel bir menteşe sayesinde kask, kapaklı bir yapıya kavuşmuş. Bu kapaklı bölüm sayesinde kask, sürücünün başına tam uyum sağlıyor. Bu sayede kaskın hem konfor hemde güvenlik seviyesini artıyor. Ayrıca kaza sonrasında geleneksel kasklara göre çok daha kolay çıkıyor.

Geleneksel kaskların olmazsa olmazı çene bandı, Vozz RS 1.0’da bulunmuyor. Kaskın çeneyi daha aşağılarda saran tasarımı sayesinde kask kafadan çıkmıyor.

Voztec Sistemi 2005 yılından bu yana gelişiyor, ama görünüşe göre son üretim aşamasına ulaşması birkaç yıl sürdü. Avustralya, ABD, Avrupa, Japonya ve Çin dahil olmak üzere – Bu süre zarfında geliştirme ve test için çok zaman harcandı. “ISO900 sertifikalı uluslararası kompozit kask üreticisi” desteğiyle Vozz RS 1.0 piyasada.

 

RS 1.0 en yenilikçi özelliği kafanın erişim noktasını değiştirmesidir. Menteşe sitilinde açılan kısım kaskı dikey olarak bölüyor. Kilitlenme mekanizmaları basınçla kapanıyor. Eldivenle ve gözlükle artık daha rahat giyilebilecek.

 

Fiyatlar ise 888 dolardan başlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.