NGK

Kenan Sofuoğlu 4 Milyon TL'ye Lamborghini Satın Aldı!

Moto-Haber 30.12.2017 - 02:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2489+ kez okundu.
 

Kenan Sofuoğlu 4 Milyon TL'ye Lamborghini Satın Aldı!

Kenan Sofuoğlu, Lamborghini Aventador aldı. Kenan Sofuoğlu geçtiğimiz ay sipariş ettiği, Lamborghini Aventador S marka aracını teslim aldı. Dünya Şampiyonu Sakaryalı Milli Motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu otomobilini dün TIR'la Sapanca'daki evine getirtti.  Sofuoğlu'nun yeni aracının değeri ise yaklaşık 4 milyon TL. Kenan Sofuoğlu'nun garajında iki Mercedes cip, bir Ferrari ve bir de Murat 124 bulunuyor. Başarılı sürücü yeni aracıyla bu sabah Adapazarı'ndaki çok sevdiği dostlarını ziyaret etti.

Kenan Sofuoğlu, Lamborghini Aventador aldı.

Kenan Sofuoğlu geçtiğimiz ay sipariş ettiği, Lamborghini Aventador S marka aracını teslim aldı.

Dünya Şampiyonu Sakaryalı Milli Motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu otomobilini dün TIR'la Sapanca'daki evine getirtti. 
Sofuoğlu'nun yeni aracının değeri ise yaklaşık 4 milyon TL.

Kenan Sofuoğlu'nun garajında iki Mercedes cip, bir Ferrari ve bir de Murat 124 bulunuyor. Başarılı sürücü yeni aracıyla bu sabah Adapazarı'ndaki çok sevdiği dostlarını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.