NGK

Kenan Sofuoğlu milletvekili adayı oldu

Moto-Haber 22.05.2018 - 00:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2510+ kez okundu.
 

Kenan Sofuoğlu milletvekili adayı oldu

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Sakarya’da AKP milletvekili adayı oldu. Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine kariyerine nokta koyma kararı almıştı.

Geçtiğimiz hafta spor kariyerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine son verdiğini açıklayan Kenan Sofuoğlu, AKP’den milletvekili adayı oldu Milli sporcu Kenan Sofuoğlu, Sakarya’dan aday gösterildi.       Dünya Supersport Şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine kariyerine nokta koyma kararı almıştı. Kenan Sofuoğlu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Kenan Sofuoğlu, 12-13 Mayıs’ta İtalya’da jübile yaparak yarış hayatına nokta koyacağını belirtmişti. 2007, 2010, 2012, 2015 ve 2016 yıllarında şampiyonluklar elde eden başarılı sporcunun yaptığı açıklama şu şekildeydi: “Bu hafta sonu İtalya’da “JÜBİLE” yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü Ülkemizi Dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik, Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum. 20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya Şampiyonalarında yarışabilmekti Şükürler olsunki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve Dua’larını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya’da jubile yapacağız!”  
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Sakarya’da AKP milletvekili adayı oldu. Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine kariyerine nokta koyma kararı almıştı.

Geçtiğimiz hafta spor kariyerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine son verdiğini açıklayan Kenan Sofuoğlu, AKP’den milletvekili adayı oldu Milli sporcu Kenan Sofuoğlu, Sakarya’dan aday gösterildi.

 

 

 

Dünya Supersport Şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine kariyerine nokta koyma kararı almıştı. Kenan Sofuoğlu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Kenan Sofuoğlu, 12-13 Mayıs’ta İtalya’da jübile yaparak yarış hayatına nokta koyacağını belirtmişti. 2007, 2010, 2012, 2015 ve 2016 yıllarında şampiyonluklar elde eden başarılı sporcunun yaptığı açıklama şu şekildeydi:

“Bu hafta sonu İtalya’da “JÜBİLE” yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü Ülkemizi Dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik, Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum. 20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya Şampiyonalarında yarışabilmekti Şükürler olsunki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve Dua’larını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya’da jubile yapacağız!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.