Rutec

Kenan Sofuoğlu'nun oğlundan kötü haber!

Yerel Haberler 27.07.2015 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4911+ kez okundu.
 

Kenan Sofuoğlu'nun oğlundan kötü haber!

Supersport pilotu Kenan Sofuoğlu'nun bir süredir tedavi gören 4 aylık oğlu Hamza Sofuoğlu, hayatını kaybetti. 4 aylık oğlu Hamza, Sakarya'da toprağa verildi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun bugün yaşamını yitiren oğlu Hamza, Sakarya'da defnedildi. İstanbul'da özel bir hastanede hayatını kaybeden 4 aylık  Hamza Sofuoğlu'nun cenazesi Sakarya'nın Akyazı ilçesine getirildi. Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından minik Hamza'nın cenazesi aile kabristanında toprağa verildi. Cenaze törenine, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve Sofuoğlu'nun yakınları katıldı.Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Kenan Sofuoğlu ve Julia Looman oğullarının kabri başında dua etti. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SOFUOĞLU'NA TAZİYELERİNİ İLETTİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu telefonla arayarak, oğlu Hamza Sofuoğlu'nun vefatından dolayı başsağlığı dileklerini iletti. 4 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs'ta Alanya'da beyin kanaması geçiren Hamza Sofuoğlu, İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edilmişti. 14 Mart 2015'te hayata gözlerini açan Hamza Sofuoğlu, ailesiyle Alanya'da tatildeyken beyin kanaması geçirdiği belirlendi ve önce Antalya'ya daha sonra da özel ambulansla İstanbul'a nakledilmişti. Minik bebek Mayıs ayıdan beri tedavi görüyordu. Kenan Sofuoğlu daha önce yaptığı açıklamada oğlu için destekçilerinden dua istemişti.Kenan Sofuoğlu oğlunun doğduğu gün yaptığı açıklamada "Cesur olması için bebeğe 'Hamza' adını verdik. Rahmetli Bahattin ağabeyim ve babamın cuma vakti cenaze namazlarını kılmıştık. Sinan ağabeyim ise cuma vakti vefat etmişti. Şimdi ise cuma namazını kılarken oğlum Hamza'yı bize nasip eden Rabbime şükürler olsun" ifadelerini kullanmıştı.a2teker ailesi olarak minik Hamza'ya allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz.
Supersport pilotu Kenan Sofuoğlu'nun bir süredir tedavi gören 4 aylık oğlu Hamza Sofuoğlu, hayatını kaybetti. 4 aylık oğlu Hamza, Sakarya'da toprağa verildi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun bugün yaşamını yitiren oğlu Hamza, Sakarya'da defnedildi. 

İstanbul'da özel bir hastanede hayatını kaybeden 4 aylık  Hamza Sofuoğlu'nun cenazesi Sakarya'nın Akyazı ilçesine getirildi. Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından minik Hamza'nın cenazesi aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve Sofuoğlu'nun yakınları katıldı.

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Kenan Sofuoğlu ve Julia Looman oğullarının kabri başında dua etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SOFUOĞLU'NA TAZİYELERİNİ İLETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu telefonla arayarak, oğlu Hamza Sofuoğlu'nun vefatından dolayı başsağlığı dileklerini iletti.

4 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs'ta Alanya'da beyin kanaması geçiren Hamza Sofuoğlu, İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edilmişti.

14 Mart 2015'te hayata gözlerini açan Hamza Sofuoğlu, ailesiyle Alanya'da tatildeyken beyin kanaması geçirdiği belirlendi ve önce Antalya'ya daha sonra da özel ambulansla İstanbul'a nakledilmişti. Minik bebek Mayıs ayıdan beri tedavi görüyordu. Kenan Sofuoğlu daha önce yaptığı açıklamada oğlu için destekçilerinden dua istemişti.

Kenan Sofuoğlu oğlunun doğduğu gün yaptığı açıklamada "Cesur olması için bebeğe 'Hamza' adını verdik. Rahmetli Bahattin ağabeyim ve babamın cuma vakti cenaze namazlarını kılmıştık. Sinan ağabeyim ise cuma vakti vefat etmişti. Şimdi ise cuma namazını kılarken oğlum Hamza'yı bize nasip eden Rabbime şükürler olsun" ifadelerini kullanmıştı.

a2teker ailesi olarak minik Hamza'ya allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.