NGK

Konya, Hız Tutkunlarını Bekliyor

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 20.08.2014 - 19:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2843+ kez okundu.
 

Konya, Hız Tutkunlarını Bekliyor

Türkiye’de en çok seyircisi olan motor sporlarının başında gelen Motodrag Şampiyonası bu hafta sonu Konya’da start alacak. Kalkış ve hız ustalarının amansız mücadelesi izleyenlere büyük keyif verecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Drag Şampiyonası'nın 3. Ayak Yarışı 23-24 Ağustos tarihlerinde Konya’da yapılacak. Konya Saraçoğlu Drag Pisti’nde Öz Ege Motosiklet Sporları Kulübü tarafından organize edilecek 3. Ayak Yarışına Türkiye’nin dört bir yanından yarışçılar katılacak. Motodrag 3. Ayak Yarışı’nda 2,5 saniyede 100 kilometrelik hıza çıkan motosikletler hız tutkunlarının ilgi odağı olacak. Yarışçılar, hem 402 metre uzunluğundaki pisti en kısa sürede bitirmeye hem de rakiplerinden daha iyi kalkış yapmaya çalışacak. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen motodrag yarışçıları ve yarış severler unutulmaz bir hafta sonu geçirecek.Türkiye Şampiyonası 23 Ağustos Cumartesi günü serbest antrenmanlar ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 24 Ağustos Pazar günü ise zamana karşı yarışçıların amansız mücadelesi Saraçoğlu Pisti’nde start alacak.
Türkiye’de en çok seyircisi olan motor sporlarının başında gelen Motodrag Şampiyonası bu hafta sonu Konya’da start alacak. Kalkış ve hız ustalarının amansız mücadelesi izleyenlere büyük keyif verecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Drag Şampiyonası'nın 3. Ayak Yarışı 23-24 Ağustos tarihlerinde Konya’da yapılacak. Konya Saraçoğlu Drag Pisti’nde Öz Ege Motosiklet Sporları Kulübü tarafından organize edilecek 3. Ayak Yarışına Türkiye’nin dört bir yanından yarışçılar katılacak. Motodrag 3. Ayak Yarışı’nda 2,5 saniyede 100 kilometrelik hıza çıkan motosikletler hız tutkunlarının ilgi odağı olacak. Yarışçılar, hem 402 metre uzunluğundaki pisti en kısa sürede bitirmeye hem de rakiplerinden daha iyi kalkış yapmaya çalışacak. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen motodrag yarışçıları ve yarış severler unutulmaz bir hafta sonu geçirecek.

Türkiye Şampiyonası 23 Ağustos Cumartesi günü serbest antrenmanlar ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 24 Ağustos Pazar günü ise zamana karşı yarışçıların amansız mücadelesi Saraçoğlu Pisti’nde start alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.