NGK

Krosçular Gönen’de Şehitler İçin Yarışacak

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 12.08.2016 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2194+ kez okundu.
 

Krosçular Gönen’de Şehitler İçin Yarışacak

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı 13-14 Ağustos tarihlerinde Balıkesir iline bağlı Gönen ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri ve hayatını kaybeden sporcumuz Serdar Müçeoğlu anısına yapılacak.

Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 13-14 Ağustos tarihlerinde Gönen’de yapılacak. Şakir Şenkalaycı MX Parkuru'nda düzenlenecek sezonun üçüncü yarışına bir çok ilden sporcular katılacak. Gönen’de yapılacak şampiyona, MX1, MX2, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında koşulacak.   Yarış; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitleri ve mx sporcumuz Serdar Müçeoğlu anısına yapılacak.   Gönen yarışı, motokrosçuların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek. 7 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölene sahne olacak.   13 Ağustos Cumartesi serbest antrenman ve sıralama antrenmalarının yapılacağı Gönen yarışı, 14 Ağustos Pazar günü ise saat 09:30’dan itibaren birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak.   ŞENKALAYCI MX PARKURU PAZAR GÜNÜNE KADAR ANTRENMANLARA AÇIK 04 Ağustos Perşembe günü ile 07 Ağustos Pazar günleri arasında parkur antrenmanlara açık olurken, 08 Ağustos Pazartesi gününden itibaren organizasyon gününe kadar parkur kapalı kalacak.
Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı 13-14 Ağustos tarihlerinde Balıkesir iline bağlı Gönen ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri ve hayatını kaybeden sporcumuz Serdar Müçeoğlu anısına yapılacak.

Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 13-14 Ağustos tarihlerinde Gönen’de yapılacak. Şakir Şenkalaycı MX Parkuru'nda düzenlenecek sezonun üçüncü yarışına bir çok ilden sporcular katılacak. Gönen’de yapılacak şampiyona, MX1, MX2, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında koşulacak.

 

Yarış; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitleri ve mx sporcumuz Serdar Müçeoğlu anısına yapılacak.

 

Gönen yarışı, motokrosçuların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek. 7 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölene sahne olacak.

 

13 Ağustos Cumartesi serbest antrenman ve sıralama antrenmalarının yapılacağı Gönen yarışı, 14 Ağustos Pazar günü ise saat 09:30’dan itibaren birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak.

 

ŞENKALAYCI MX PARKURU PAZAR GÜNÜNE KADAR ANTRENMANLARA AÇIK

04 Ağustos Perşembe günü ile 07 Ağustos Pazar günleri arasında parkur antrenmanlara açık olurken, 08 Ağustos Pazartesi gününden itibaren organizasyon gününe kadar parkur kapalı kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.