NGK

Life Sticker Motosiklet Kullanıcılarının Hayatını Kurtaracak

Moto-Haber 07.12.2017 - 01:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2355+ kez okundu.
 

Life Sticker Motosiklet Kullanıcılarının Hayatını Kurtaracak

10 TL’den az maliyeti bulunan Life Sticker, bisiklet ve motosiklet sürücülerinin hayatını kurtaracak

Şehir içerisinde bisiklet ve motosiklet  kullanan hemen herkes otomobil kapılarına çarparak yaralanma riski taşıyor. Araç sürücülerinin bisikleti yada motosikleti  görmeden kapıyı açması ölümcül kazaları  meydana getirebiliyor. Hazırlanan Life Sticker ise bunu en ucuz şekilde değiştirmek istiyor. Semcon tarafından hazırlanan Life Sticker, 10 TL’den az maliyete sahip bir aksesuar. Otomobillerin yan aynaları üzerine takılması için hazırlanan ürün, temel olarak bir uyarıcı görevini görüyor. Üzerinde ivme ölçer ve Bluetooth anteni yer alan cihaz, ivme ölçer ile otomobilin durduğunu algılayabiliyor.   Bluetooth anten ise arkadan yaklaşan bisikletli olup olmadığını belirlemek için görev yapıyor. Bu noktada yaklaşan bisikletçinin akıllı telefonundan yayılan Bluetooth sinyali arayan aparat, sinyal gördüğü zaman kırmızı ışık yakıyor. Bu ışık sayesinde otomobil sürücüsüne arkadan bisikletçinin geldiği ve kapıyı açmaması gerektiği bildirilmiş oluyor. Şu an özel bir uygulamaya ihtiyaç duyduğu ancak ticari sürümde evrensel olacağı söylenen ürün, gücünü üzerinden bulunan güneş panelinden alıyor. 
10 TL’den az maliyeti bulunan Life Sticker, bisiklet ve motosiklet sürücülerinin hayatını kurtaracak

Şehir içerisinde bisiklet ve motosiklet  kullanan hemen herkes otomobil kapılarına çarparak yaralanma riski taşıyor. Araç sürücülerinin bisikleti yada motosikleti  görmeden kapıyı açması ölümcül kazaları  meydana getirebiliyor. Hazırlanan Life Sticker ise bunu en ucuz şekilde değiştirmek istiyor.

Semcon tarafından hazırlanan Life Sticker, 10 TL’den az maliyete sahip bir aksesuar. Otomobillerin yan aynaları üzerine takılması için hazırlanan ürün, temel olarak bir uyarıcı görevini görüyor. Üzerinde ivme ölçer ve Bluetooth anteni yer alan cihaz, ivme ölçer ile otomobilin durduğunu algılayabiliyor.

 

Bluetooth anten ise arkadan yaklaşan bisikletli olup olmadığını belirlemek için görev yapıyor. Bu noktada yaklaşan bisikletçinin akıllı telefonundan yayılan Bluetooth sinyali arayan aparat, sinyal gördüğü zaman kırmızı ışık yakıyor.

Bu ışık sayesinde otomobil sürücüsüne arkadan bisikletçinin geldiği ve kapıyı açmaması gerektiği bildirilmiş oluyor.

Şu an özel bir uygulamaya ihtiyaç duyduğu ancak ticari sürümde evrensel olacağı söylenen ürün, gücünü üzerinden bulunan güneş panelinden alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.