NGK

Lucas Mahias, Yamaha ile Supersport'ta yarışmaya devam edecek

Moto-GP 28.09.2017 - 08:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3390+ kez okundu.
 

Lucas Mahias, Yamaha ile Supersport'ta yarışmaya devam edecek

Yamaha, önümüzdeki sezon Lucas Mahias ile yarışmaya devam edeceklerini resmen açıkladı. 2014 ve 2015 yıllarında aralıklarla Supersport'ta yarışan Mahias, bu yıl Yamaha ile ilk kez tam sezon yarışma şansı yakalamıştı. Milli temsilcimiz Kenan Sofuoğlu ile şampiyonluk mücadelesine giren Fransız sürücü, Portimao'ya kadar lider götürdüğü şampiyonası, Sofuoğlu'nun galibiyetle birlikte temsilcimize bırakmak zorunda kalmıştı. Bu yıl sadece bir kez galibiyete ulaşan ve tamamladığı tüm yarışlarda podyuma çıkan Mahias, önümüzdeki sezon da Supersport'ta kalacak. 28 yaşındaki pilot, "GRT ve Yamaha ile bir yıl daha yarışacak olmak beni mutlu ediyor. Gelecek yıl Supersport'ta onlar için yarışmaya devam edecek olmak harika." dedi. Mahias 2016 yılında Superbike'ta kısa bir süreliğine mücadele etmiş ve sadece 9 puan almıştı.

Yamaha, önümüzdeki sezon Lucas Mahias ile yarışmaya devam edeceklerini resmen açıkladı.

2014 ve 2015 yıllarında aralıklarla Supersport'ta yarışan Mahias, bu yıl Yamaha ile ilk kez tam sezon yarışma şansı yakalamıştı.

Milli temsilcimiz Kenan Sofuoğlu ile şampiyonluk mücadelesine giren Fransız sürücü, Portimao'ya kadar lider götürdüğü şampiyonası, Sofuoğlu'nun galibiyetle birlikte temsilcimize bırakmak zorunda kalmıştı.

Bu yıl sadece bir kez galibiyete ulaşan ve tamamladığı tüm yarışlarda podyuma çıkan Mahias, önümüzdeki sezon da Supersport'ta kalacak.

Lucas Mahias, GRT Yamaha Official WorldSSP Team

28 yaşındaki pilot, "GRT ve Yamaha ile bir yıl daha yarışacak olmak beni mutlu ediyor. Gelecek yıl Supersport'ta onlar için yarışmaya devam edecek olmak harika." dedi.

Mahias 2016 yılında Superbike'ta kısa bir süreliğine mücadele etmiş ve sadece 9 puan almıştı.

Lucas Mahias, GRT Yamaha Official WorldSSP Team

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.