NGK

Marvel Kahramanlarına Özel Harley Davidson'lar

Moto-Haber 22.08.2016 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3425+ kez okundu.
 

Marvel Kahramanlarına Özel Harley Davidson'lar

Marvel Comics, Captain America’nın 75. yıl dönümünü kutlamak için Harley Davidson'la birlikte özel yapım motosikletler tasarladı.

Captain America’nın 75. yıl dönümünü kutlamak isteyen Marvel Comics, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Harley Davidson satıcılarıyla bir araya gelerek Marvel’in süper kahramanları ve kötü karakterleri temalı 25 özel yapım motosiklet hazırladı. Ortaya ise göz alıcı renklerdeki eklemeleriyle muhteşem görüntülerdeki Harley Davidson’lar çıktı. Ne yazık ki hiçbiri satılık olmayan bu birbirinden güzel motosikletler, Super Hero Customs internet sitesinde sergileniyor. Site üzerinden favori motosikleti oylamak ve bu motosikletlerden birinin kazanmasını sağlamak mümkün. Black Panther - Harley-Davidson Breakout, Pride Black Widow - Harley-Davidson Iron 883, Solitary Thor - Harley-Davidson Breakout, Fearless Spider-Man - Harley-Davidson Iron 883, Agility Wasp - Harley-Davidson Roadster, Fun-Loving Iron Man - Harley-Davidson V-Rod Muscle, Boldness   Ant-Man - Harley-Davidson Street Bob, Heart Punisher - Harley-Davidson Forty-Eight, Justice Drax - Harley-Davison Fat Bob, Persuasive Punisher - Harley-Davidson Forty-Eight, Up-Front Groot - Harley-Davidson Street Glide Special, Devotion Black Panther - Harley-Davidson Breakout, Ferocious   Ant-Man - Harley-Davidson Low Rider S, No-nonsense Spider-Gwen - Harley-Davidson Street 500, Alternative Iron Man - Harley-Davidson V-Rod Muscle, Courage Ultron - Harley-Davidson Night Rod Special, Intelligence Thanos - Harley-Davidson Street Glide Special, Voracious Black Widow - Harley-Davidson Iron 883, Uncompromising Ultron - Harley-Davidson Night Rod Special, Rogue Spider-Gwen - Harley-Davidson Street 500, Vigilance Ghost Rider - Harley-Davidson Road Glide Special, Transformative Drax - Harley-Davidson Fat Bob, Unrelenting Groot - Harley-Davidson Street Glide Special, Big-Hearted Hulk - Harley-Davidson Fat Boy Lo, Strength Captain America - Harley-Davidson Street Glide Special, Freedom Kaynak : Bigumigı
Marvel Comics, Captain America’nın 75. yıl dönümünü kutlamak için Harley Davidson'la birlikte özel yapım motosikletler tasarladı.

Captain America’nın 75. yıl dönümünü kutlamak isteyen Marvel Comics, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Harley Davidson satıcılarıyla bir araya gelerek Marvel’in süper kahramanları ve kötü karakterleri temalı 25 özel yapım motosiklet hazırladı. Ortaya ise göz alıcı renklerdeki eklemeleriyle muhteşem görüntülerdeki Harley Davidson’lar çıktı. Ne yazık ki hiçbiri satılık olmayan bu birbirinden güzel motosikletler, Super Hero Customs internet sitesinde sergileniyor. Site üzerinden favori motosikleti oylamak ve bu motosikletlerden birinin kazanmasını sağlamak mümkün.

Black Panther - Harley-Davidson Breakout, Pride

Black Widow - Harley-Davidson Iron 883, Solitary

Thor - Harley-Davidson Breakout, Fearless

Spider-Man - Harley-Davidson Iron 883, Agility

Wasp - Harley-Davidson Roadster, Fun-Loving

Iron Man - Harley-Davidson V-Rod Muscle, Boldness

 

Ant-Man - Harley-Davidson Street Bob, Heart

Punisher - Harley-Davidson Forty-Eight, Justice

Drax - Harley-Davison Fat Bob, Persuasive

Punisher - Harley-Davidson Forty-Eight, Up-Front

Groot - Harley-Davidson Street Glide Special, Devotion

Black Panther - Harley-Davidson Breakout, Ferocious

 

Ant-Man - Harley-Davidson Low Rider S, No-nonsense

Spider-Gwen - Harley-Davidson Street 500, Alternative

Iron Man - Harley-Davidson V-Rod Muscle, Courage

Ultron - Harley-Davidson Night Rod Special, Intelligence

Thanos - Harley-Davidson Street Glide Special, Voracious

Black Widow - Harley-Davidson Iron 883, Uncompromising

Ultron - Harley-Davidson Night Rod Special, Rogue

Spider-Gwen - Harley-Davidson Street 500, Vigilance

Ghost Rider - Harley-Davidson Road Glide Special, Transformative

Drax - Harley-Davidson Fat Bob, Unrelenting

Groot - Harley-Davidson Street Glide Special, Big-Hearted

Hulk - Harley-Davidson Fat Boy Lo, Strength

Captain America - Harley-Davidson Street Glide Special, Freedom

Kaynak : Bigumigı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.