NGK

Metrobüs yolunda kaza, seferler aksıyor.

Yerel Haberler 12.10.2017 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2767+ kez okundu.
 

Metrobüs yolunda kaza, seferler aksıyor.

İstanbul Küçükçekmece'de bir servis aracı metrobüs yoluna girerek durağa çarptı. Serviste bulunan 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle metrobüs seferleri bir süre yapılamadı. D-100 Karayolu Edirne istikametinde seyreden servis minibüsü, saat 06.45 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak metrobüs yoluna oradanda metrobüs durağına girdi. Kazanın ardından olay yerine ambulans itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada servis minibüsündeki 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından metrobüs seferleri de bir süre yapılamadı. Ardından ise seferler tek yönden kademeri olarak yapılmaya başladı. D-100 Karayolunda da trafik oluştu.

İstanbul Küçükçekmece'de bir servis aracı metrobüs yoluna girerek durağa çarptı. Serviste bulunan 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle metrobüs seferleri bir süre yapılamadı.

D-100 Karayolu Edirne istikametinde seyreden servis minibüsü, saat 06.45 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak metrobüs yoluna oradanda metrobüs durağına girdi.

Kazanın ardından olay yerine ambulans itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada servis minibüsündeki 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından metrobüs seferleri de bir süre yapılamadı. Ardından ise seferler tek yönden kademeri olarak yapılmaya başladı. D-100 Karayolunda da trafik oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.