NGK

mondialmotor.com.tr Yenilendi!

Moto-Haber 09.06.2015 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3220+ kez okundu.
 

mondialmotor.com.tr Yenilendi!

Uğur motorlu Araçlar’ın lokomotif markası Mondial, www.mondialmotor.com.tr web adresini ziyaretçileri, kullanıcıları ve iş ortakları için yeniledi.

Kullanıcı dostu olan Mondial daha iyi hizmet verebilmek adına web adresini güncelledi. Daha dinamik ve zengin yapıya sahip olan web sayfasında ürünler ve bayiler hakkında edinmek istediğiniz tüm bilgilere daha kolay ulaşabilme imkanı sunuyor. Mondial marka ürünlerinin (Touring, Scooter, Cub, Atv, Cross, Enduro) teknik özellikleri ve ürün tanıtımlarına ulaşabilir aynı zamanda ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilrsiniz. Aynı zamanda E-Mon markası elektrikli scooter modellerine ve CF Moto modellerine yönlendirme alanı da site içerisinde mevcuttur. Her daim müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışan, 10 yıldır kesintisiz Motosiklet Sektöründe Satış Lideri olan Mondial, kullanıcılarına hakkında daha detaylı bilgi vermek için zengin içeriğe sahip Kurumsal bölümü, satış, servis ve bayilik için gerekli formlara ulaşabilmek için Satış&Servis bölümü,  motosiklete dair gerekli bilgiler edinebilmek, talep ve önerilerinizi bırakabileceğiniz Müşteri Hizmetleri bölümleri ile ve  daha bir çok ayrıntıya ulaşabilmek için yenilenen yüzüyle www.mondialmotor.com.tr web adresine bekliyor. Ayrıntılı bilgi için; www.mondialmotor.com.tr
Uğur motorlu Araçlar’ın lokomotif markası Mondial, www.mondialmotor.com.tr web adresini ziyaretçileri, kullanıcıları ve iş ortakları için yeniledi.

Kullanıcı dostu olan Mondial daha iyi hizmet verebilmek adına web adresini güncelledi. Daha dinamik ve zengin yapıya sahip olan web sayfasında ürünler ve bayiler hakkında edinmek istediğiniz tüm bilgilere daha kolay ulaşabilme imkanı sunuyor. Mondial marka ürünlerinin (Touring, Scooter, Cub, Atv, Cross, Enduro) teknik özellikleri ve ürün tanıtımlarına ulaşabilir aynı zamanda ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilrsiniz. Aynı zamanda E-Mon markası elektrikli scooter modellerine ve CF Moto modellerine yönlendirme alanı da site içerisinde mevcuttur.

Her daim müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışan, 10 yıldır kesintisiz Motosiklet Sektöründe Satış Lideri olan Mondial, kullanıcılarına hakkında daha detaylı bilgi vermek için zengin içeriğe sahip Kurumsal bölümü, satış, servis ve bayilik için gerekli formlara ulaşabilmek için Satış&Servis bölümü,  motosiklete dair gerekli bilgiler edinebilmek, talep ve önerilerinizi bırakabileceğiniz Müşteri Hizmetleri bölümleri ile ve  daha bir çok ayrıntıya ulaşabilmek için yenilenen yüzüyle www.mondialmotor.com.tr web adresine bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için; www.mondialmotor.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.