Rutec

Motokros Sezonu Kumluca Yarışıyla Start Alacak

Yarışlar 10.04.2017 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3527+ kez okundu.
 

Motokros Sezonu Kumluca Yarışıyla Start Alacak

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın açılış yarışı 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’nın Kumluca ilçesinde yapılacak.

2017 motokros sezonu, Antalya ilinin Kumluca ilçesinde yapılacak Türkiye Motokros Şampiyonası 1. Ayak yarışıyla açılacak. Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği Türkiye Motokros Şampiyonası 1. Ayak Yarışı, Beykonak Motokros Pisti’nde yapılacak. Sezonun açılış yarışı, 22 Nisan Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 23 Nisan Pazar günü ise Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları iki etap halinde start demirine sıralanacak.  Yılın ilk terinin akıtılacağı yarışa Antalya başta olmak üzere İstanbul, Muğla, İzmir, Kütahya, Tekirdağ, Ankara, Balıkesir, Uşak, Bursa ve çeşitli illerden sporcular katılacak. Yarışlar MX1, MX2, MX2 junior, MX, 85 cc, 65 cc, 50 cc ve Veteran olmak üzere 8 ayrı sınıfta düzenlenecek.  YENİ PİST ŞAMPİYONAYA HEYECAN KATACAK Çayır Belen mevkiindeki Beykonak MX Pisti, seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası ile görücüye çıkacak. Kumluca Belediyesi’nin destekleriyle yapılan 1.515 mt. uzunluğundaki MX pisti, 9 büyük rampadan oluşuyor.   
Türkiye Motokros Şampiyonası’nın açılış yarışı 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’nın Kumluca ilçesinde yapılacak.

2017 motokros sezonu, Antalya ilinin Kumluca ilçesinde yapılacak Türkiye Motokros Şampiyonası 1. Ayak yarışıyla açılacak. Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği Türkiye Motokros Şampiyonası 1. Ayak Yarışı, Beykonak Motokros Pisti’nde yapılacak. Sezonun açılış yarışı, 22 Nisan Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 23 Nisan Pazar günü ise Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları iki etap halinde start demirine sıralanacak. 
Yılın ilk terinin akıtılacağı yarışa Antalya başta olmak üzere İstanbul, Muğla, İzmir, Kütahya, Tekirdağ, Ankara, Balıkesir, Uşak, Bursa ve çeşitli illerden sporcular katılacak. Yarışlar MX1, MX2, MX2 junior, MX, 85 cc, 65 cc, 50 cc ve Veteran olmak üzere 8 ayrı sınıfta düzenlenecek. 

YENİ PİST ŞAMPİYONAYA HEYECAN KATACAK
Çayır Belen mevkiindeki Beykonak MX Pisti, seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası ile görücüye çıkacak. Kumluca Belediyesi’nin destekleriyle yapılan 1.515 mt. uzunluğundaki MX pisti, 9 büyük rampadan oluşuyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.