NGK

Motokrosta Son Randevu Superlit Kaynaşlı Yarışında Yaşanacak.

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 13.10.2017 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3240+ kez okundu.
 

Motokrosta Son Randevu Superlit Kaynaşlı Yarışında Yaşanacak.

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 7. Ayak SUPERLİT Yarışı 14-15 Ekim tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yapılacak.     Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın final ayağı SUPERLİT Yarışı’na 14-15 Ekim tarihlerinde evsahipliği yapacak. SUPERLİT’in desteğiyle Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi MX Parkuru'nda düzenlenecek SUPERLİT Kaynaşlı Yarışı’na İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Ankara ve Bursa başta olmak üzere KKTC’den de yarışçılar katılacak.  Toprak parkurda yarışçılar, birbirinden farklı büyüklükteki rampaları ustalıkla atlayıp, kıyasıya bir mücadeleye tutuşacak. Kaynaşlı MX Parkuru; 19 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanırken, 1.425 metre uzunluğundaki pistin içine konuşlandırılan tribünle, seyirciler yarışın her anının heyecanını yaşayacak.  14 Ekim Cumartesi serbest ve sıralama antrenmanlarının yapılacağı şampiyonanın 7. Ayak SUPERLİT Kaynaşlı Yarışında, Türkiye'nin usta yarışçıları, hızlı gençleri ve minik yetenekleri 15 Ekim Pazar günü start demirindeki yerlerini alacak. Yarışlar, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında düzenlenecek.

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 7. Ayak SUPERLİT Yarışı 14-15 Ekim tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yapılacak.

 

 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın final ayağı SUPERLİT Yarışı’na 14-15 Ekim tarihlerinde evsahipliği yapacak. SUPERLİT’in desteğiyle Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi MX Parkuru'nda düzenlenecek SUPERLİT Kaynaşlı Yarışı’na İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Ankara ve Bursa başta olmak üzere KKTC’den de yarışçılar katılacak. 

Toprak parkurda yarışçılar, birbirinden farklı büyüklükteki rampaları ustalıkla atlayıp, kıyasıya bir mücadeleye tutuşacak. Kaynaşlı MX Parkuru; 19 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanırken, 1.425 metre uzunluğundaki pistin içine konuşlandırılan tribünle, seyirciler yarışın her anının heyecanını yaşayacak. 

14 Ekim Cumartesi serbest ve sıralama antrenmanlarının yapılacağı şampiyonanın 7. Ayak SUPERLİT Kaynaşlı Yarışında, Türkiye'nin usta yarışçıları, hızlı gençleri ve minik yetenekleri 15 Ekim Pazar günü start demirindeki yerlerini alacak. Yarışlar, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında düzenlenecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.