NGK

Motosikletler de fiyat çılgınlığı

Moto-Haber 03.03.2017 - 20:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2913+ kez okundu.
 

Motosikletler de fiyat çılgınlığı

motosiklet ,pahalılık , rekabet,

Günümüz de, sahil bölgesi illerimizde otomobil yerine motosiklet kullanmanın avantajını hepimiz biliyoruz. Ancak vergiler ve firmaların yaptığı zamlar nedeniyle, artık dezavantaj olmaktadır. Herkesin istediği gibi , sağlam olsun ucuz olsun mantığı bitti. Sağlam diyebileceğimiz, 125 cc scooter motosiklet fiyatı 5000 TL nin üzerinde . Super sport motosiklet için, 250 cc kategorisinde ise Suzuki'nin GSX250R modeli 21950 TL ile düşük bütçeli motosiklet kullanıcılarının direk kursağına bastı. Ülkemiz de maalesef motosiklete yönelmeye teşvik yok , ve yakın zamanda olacağını düşünmüyorum. Çin pazarının kaliteli bir şeyler üretmek için mücadele ettiklerini görüyoruz. Ancak vergiler nedeniyle onuda umutsuz görüyorum.  Yusuf GÜRKAN
motosiklet ,pahalılık , rekabet,

Günümüz de, sahil bölgesi illerimizde otomobil yerine motosiklet kullanmanın avantajını hepimiz biliyoruz. Ancak vergiler ve firmaların yaptığı zamlar nedeniyle, artık dezavantaj olmaktadır. Herkesin istediği gibi , sağlam olsun ucuz olsun mantığı bitti. Sağlam diyebileceğimiz, 125 cc scooter motosiklet fiyatı 5000 TL nin üzerinde . Super sport motosiklet için, 250 cc kategorisinde ise Suzuki'nin GSX250R modeli 21950 TL ile düşük bütçeli motosiklet kullanıcılarının direk kursağına bastı. Ülkemiz de maalesef motosiklete yönelmeye teşvik yok , ve yakın zamanda olacağını düşünmüyorum. Çin pazarının kaliteli bir şeyler üretmek için mücadele ettiklerini görüyoruz. Ancak vergiler nedeniyle onuda umutsuz görüyorum. 

Yusuf GÜRKAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.