NGK

Motosikletler Hamburg Motor Fuarında

Moto-Haber 05.04.2015 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2826+ kez okundu.
 

Motosikletler Hamburg Motor Fuarında

Yeni 2015 yılının en enteresan ve en yeni model motosikletleri Hamburg’da alıcılarının sergisine açıldı.

Almanya’da bu yıl 21. kez organizasyonu yapılan Hamburg Motor Fuarı’nda sergilenen dünyanın en yeni ve en hızlı motosikletleri, yüz binden fazla ziyaretçisiyle rekor kırdı. 45 bin m2 alanın çevresinde ve yüzlerce motosiklet firması, ürettikleri motosikletleri müşterilerinin beğenilerine sundu. Sürekli artan akaryakıt fiyatlarına alternatif olarak elektrikli motor ile çalışan geleceğin motorları fuarda dikkat çekti.  Fuarda dünyanın önde gelen motosiklet firmaları Suzuki, Yamaha, Honda, Triumph, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ducati, KTM ve Harley Davidson yeni ve özel model motorlarını sergileyerek ziyaretçilerin ilgisini çekemeye çalıştı. Fuarın bir diğer bölümünde ise jet motoru takılarak 7 bin beygir gücüne çıkarılan dünyanın en hızlı motoru dikkatleri üzerine çekti.  Hamburg eyaletinde bu yıl yirmincisi düzenlenen fuarın en çok ilgi çeken bir diğer bölümü ise yapılan gösteri oldu. Tek tekerlek üstünde durma, ateş çemberi içinden geçme ve kendi etrafında dönme gibi birçok özel gösteri büyük beğeni ile izlendi.   Altın Ve Elmastan Motosiklet Hamburg Motor Fuarı’nda sergilenen dünyanın en pahalı ve en hızlı motosikletleri 50 binden fazla ziyaretçinin ilgi odağı oldu. Harley Davidson firmasının 24 ayar altın ve 200’den fazla Elmas kullanarak yaptığı dünyanın en pahalı motosikleti görenleri hayretler içinde bıraktı. Fuarda bir diğer bölümünde ise jet motoru takılarak 7 bin beygir gücüne çıkarılan dünyanın en hızlı motoru dikkatleri üzerine çekti.
Yeni 2015 yılının en enteresan ve en yeni model motosikletleri Hamburg’da alıcılarının sergisine açıldı.

Almanya’da bu yıl 21. kez organizasyonu yapılan Hamburg Motor Fuarı’nda sergilenen dünyanın en yeni ve en hızlı motosikletleri, yüz binden fazla ziyaretçisiyle rekor kırdı. 45 bin m2 alanın çevresinde ve yüzlerce motosiklet firması, ürettikleri motosikletleri müşterilerinin beğenilerine sundu. Sürekli artan akaryakıt fiyatlarına alternatif olarak elektrikli motor ile çalışan geleceğin motorları fuarda dikkat çekti. 

Fuarda dünyanın önde gelen motosiklet firmaları Suzuki, Yamaha, Honda, Triumph, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ducati, KTM ve Harley Davidson yeni ve özel model motorlarını sergileyerek ziyaretçilerin ilgisini çekemeye çalıştı. Fuarın bir diğer bölümünde ise jet motoru takılarak 7 bin beygir gücüne çıkarılan dünyanın en hızlı motoru dikkatleri üzerine çekti. 

Hamburg eyaletinde bu yıl yirmincisi düzenlenen fuarın en çok ilgi çeken bir diğer bölümü ise yapılan gösteri oldu. Tek tekerlek üstünde durma, ateş çemberi içinden geçme ve kendi etrafında dönme gibi birçok özel gösteri büyük beğeni ile izlendi.

 

Altın Ve Elmastan Motosiklet

Hamburg Motor Fuarı’nda sergilenen dünyanın en pahalı ve en hızlı motosikletleri 50 binden fazla ziyaretçinin ilgi odağı oldu.

Harley Davidson firmasının 24 ayar altın ve 200’den fazla Elmas kullanarak yaptığı dünyanın en pahalı motosikleti görenleri hayretler içinde bıraktı. Fuarda bir diğer bölümünde ise jet motoru takılarak 7 bin beygir gücüne çıkarılan dünyanın en hızlı motoru dikkatleri üzerine çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.