NGK

MOTUL, MOTOBIKE ISTANBUL’UN ANA SPONSORU OLDU

Moto-Haber 25.01.2019 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2601+ kez okundu.
 

MOTUL, MOTOBIKE ISTANBUL’UN ANA SPONSORU OLDU

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, Türkiye’nin en kapsamlı motosiklet etkinliği olan Motobike İstanbul fuarının ana sponsoru oldu.

Dünya’da MV Agusta, Ural gibi motosiklet üreticilerinin dolum yağı, aynı zamanda Honda Racing Team gibi Dakar’ın en zorlu koşullarında yarışan fabrika takımlarının sponsoru olan ve Moto GP, World SBK, WEC gibi yarışların teknoloji partnerliğini yapan Motul, Türkiye pazarında da motosiklet kullanıcılarının sevilen madeni yağ markası olmaya devam ediyor.   Geçtiğimiz yıllarda fuarın en çok ziyaretçi ağırlayan firmalarının başında gelen Motul, 21-24 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte ziyaretçilerine keyifli vakit geçirmeleri için fark yaratacak organizasyonlar düzenleyecek. Fuarın giriş kısmında motosiklet kaskları ile gelen ziyaretçilere Motul’un MC Care serisi ürünleri ile kask ve vizör temizliği deneyimi yaşatacak olan Motul, Fuaye alanındaki standında ise kullanıcılara ürünleri ile bilgiler vermenin yanı sıra Motul markasının felsefesini ve motosiklet dünyasındaki yerini anlatacak.     Motobike Istanbul’un Ana sponsoru olan Motul’un merakla beklenen etkinlikleri Motul’un sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca fuar boyunca düzenlenecek online ve yerinde yarışmalarla ziyaretçilere sürpriz hediyeler dağıtılacak.   MotobikeIstanbul’a 4. Kez katılacak Motul’un bu sene Ana Sponsor olması ile ilgili açıklama yapan Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko şunları söyledi; “Öncelikle söylemeliyim ki Türkiye’de motosiklet sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan MotobikeIstanbul’da bu sene ana sponsor olarak bulunmaktan ötürü oldukça mutluyuz. 2018 senesinde Türkiye’de yaşanan ekonomik hareketlilik sebebi ile motosiklet sektörünün zor bir sene geçirdiğini biliyoruz ancak biz fuarların önemine inanıyor ve üreticiler ile hizmet sağlayıcıların son kullanıcılar ile buluştuğu bu fuarda yer almaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Özellikle fuarın son 3 senedir yukarı giden bir ivmelenmesi var. Bu konuda fuar organizatörü Messe Frankfurt Istanbul’u tebrik etmek gerek. Yüzbinlerin ağırlandığı bu fuarı organize etmek, ilgiyi ayakta tutmak kolay olmamalı. İş birliğimiz her yıl arttı ve bu sene bu ana sponsorlukla perçinlendi. Dilerim uzun seneler motosiklet kullanıcıları ile bu fuarda buluşmaya devam ederiz. “   21-24 Şubat’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar tüm yıl bu etkinliği bekleyen motosiklet tutkunlarını ağırlayacak. Yüz bin kişinin üzerinde ziyaretçi beklenen fuar her yıl olduğu gibi bu sene de seminerler ve gösterilere ev sahipliği yapacak.    
Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, Türkiye’nin en kapsamlı motosiklet etkinliği olan Motobike İstanbul fuarının ana sponsoru oldu.

Dünya’da MV Agusta, Ural gibi motosiklet üreticilerinin dolum yağı, aynı zamanda Honda Racing Team gibi Dakar’ın en zorlu koşullarında yarışan fabrika takımlarının sponsoru olan ve Moto GP, World SBK, WEC gibi yarışların teknoloji partnerliğini yapan Motul, Türkiye pazarında da motosiklet kullanıcılarının sevilen madeni yağ markası olmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda fuarın en çok ziyaretçi ağırlayan firmalarının başında gelen Motul, 21-24 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte ziyaretçilerine keyifli vakit geçirmeleri için fark yaratacak organizasyonlar düzenleyecek. Fuarın giriş kısmında motosiklet kaskları ile gelen ziyaretçilere Motul’un MC Care serisi ürünleri ile kask ve vizör temizliği deneyimi yaşatacak olan Motul, Fuaye alanındaki standında ise kullanıcılara ürünleri ile bilgiler vermenin yanı sıra Motul markasının felsefesini ve motosiklet dünyasındaki yerini anlatacak.

 

 

Motobike Istanbul’un Ana sponsoru olan Motul’un merakla beklenen etkinlikleri Motul’un sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca fuar boyunca düzenlenecek online ve yerinde yarışmalarla ziyaretçilere sürpriz hediyeler dağıtılacak.

 

MotobikeIstanbul’a 4. Kez katılacak Motul’un bu sene Ana Sponsor olması ile ilgili açıklama yapan Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko şunları söyledi; “Öncelikle söylemeliyim ki Türkiye’de motosiklet sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan MotobikeIstanbul’da bu sene ana sponsor olarak bulunmaktan ötürü oldukça mutluyuz. 2018 senesinde Türkiye’de yaşanan ekonomik hareketlilik sebebi ile motosiklet sektörünün zor bir sene geçirdiğini biliyoruz ancak biz fuarların önemine inanıyor ve üreticiler ile hizmet sağlayıcıların son kullanıcılar ile buluştuğu bu fuarda yer almaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Özellikle fuarın son 3 senedir yukarı giden bir ivmelenmesi var. Bu konuda fuar organizatörü Messe Frankfurt Istanbul’u tebrik etmek gerek. Yüzbinlerin ağırlandığı bu fuarı organize etmek, ilgiyi ayakta tutmak kolay olmamalı. İş birliğimiz her yıl arttı ve bu sene bu ana sponsorlukla perçinlendi. Dilerim uzun seneler motosiklet kullanıcıları ile bu fuarda buluşmaya devam ederiz. “

 

21-24 Şubat’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar tüm yıl bu etkinliği bekleyen motosiklet tutkunlarını ağırlayacak. Yüz bin kişinin üzerinde ziyaretçi beklenen fuar her yıl olduğu gibi bu sene de seminerler ve gösterilere ev sahipliği yapacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.