Rutec

Motul, motobıke İstanbul’da Gövde gösterisi yaptı

Moto-Haber 02.03.2017 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2948+ kez okundu.
 

Motul, motobıke İstanbul’da Gövde gösterisi yaptı

Madeni yağ devi Motul, Motobike Istanbul 2017’de motosiklet severler ile buluştu. Türkiye’de hem otomobil pazarında hem de motosiklette büyüme hedefleyen Motul, bu yıl Motobike İstanbul fuarına katılım sağlan tek madeni yağ firması olarak öne çıktı.

Motul, MotobikeIstanbul fuarında motosiklet severlerin karşısına farklı bir konseptle çıktı. Standda üç adet motosiklet sergilendi. Farklı ruha sahip; “off-road”, “custom” ve “racing” motosikletleri Motul standında tek çatı altında buluştu. Motosiklet Dünyasının Genç Yeteneği Motul Standındaydı Geçtiğimiz sene fuarın en çok ses getiren aktivitelerinden pit-stop organizasyonunu gerçekleştiren Motul, bu yıl da birçok sürpriz ile ziyaretçilerin karşısına çıktı. Motosiklet dünyasının ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden genç yarışçılarından Harun Çubuk, MotobikeIstanbul’daMotul standında, fuar ziyaretçileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca sosyal medya fenomenlerinden Motosiklet Günlüğü yani Ferhat Hakan Kutluer standda takipçileri ile buluştu ve Motul’dan hediyeler dağıttı. MotoGP’ye Gidecek İsim Fuar Ziyaretçileri Arasından Seçildi Motul’un sponsor olduğu dünyanın en önemli motosiklet yarışı MotoGP’nin Almanya ayağına Türkiye’den bir kişi Motul’un misafiri olarak, yarışı yerinde izleme şansı yakaladı. Sachsenring Pisti’nde yapılacak büyük yarışa gidecek olan fuar ziyaretçisi şanslı isim önümüzdeki günlerde duyurulacak. Motul Motosiklet Yağları ve Bakım Ürünlerini Sergiledi Motosikletini sevenlerin tek tercihi Motul, fuarda motosiklet yağları ve bakım ürünleri MC Care serisini sergiledi. Bu yıl da fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gören Motul standında, ziyaretçiler MotulGridGirls ile fotoğraf çekilip, #motulturkiyehashtagi ile paylaşarak Motul’dan sürpriz hediyeler kazanma şansı yakaladı.
Madeni yağ devi Motul, Motobike Istanbul 2017’de motosiklet severler ile buluştu. Türkiye’de hem otomobil pazarında hem de motosiklette büyüme hedefleyen Motul, bu yıl Motobike İstanbul fuarına katılım sağlan tek madeni yağ firması olarak öne çıktı.

Motul, MotobikeIstanbul fuarında motosiklet severlerin karşısına farklı bir konseptle çıktı. Standda üç adet motosiklet sergilendi. Farklı ruha sahip; “off-road”, “custom” ve “racing” motosikletleri Motul standında tek çatı altında buluştu.

Motosiklet Dünyasının Genç Yeteneği Motul Standındaydı

Geçtiğimiz sene fuarın en çok ses getiren aktivitelerinden pit-stop organizasyonunu gerçekleştiren Motul, bu yıl da birçok sürpriz ile ziyaretçilerin karşısına çıktı. Motosiklet dünyasının ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden genç yarışçılarından Harun Çubuk, MotobikeIstanbul’daMotul standında, fuar ziyaretçileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca sosyal medya fenomenlerinden Motosiklet Günlüğü yani Ferhat Hakan Kutluer standda takipçileri ile buluştu ve Motul’dan hediyeler dağıttı.

MotoGP’ye Gidecek İsim Fuar Ziyaretçileri Arasından Seçildi

Motul’un sponsor olduğu dünyanın en önemli motosiklet yarışı MotoGP’nin Almanya ayağına Türkiye’den bir kişi Motul’un misafiri olarak, yarışı yerinde izleme şansı yakaladı. Sachsenring Pisti’nde yapılacak büyük yarışa gidecek olan fuar ziyaretçisi şanslı isim önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Motul Motosiklet Yağları ve Bakım Ürünlerini Sergiledi

Motosikletini sevenlerin tek tercihi Motul, fuarda motosiklet yağları ve bakım ürünleri MC Care serisini sergiledi. Bu yıl da fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gören Motul standında, ziyaretçiler MotulGridGirls ile fotoğraf çekilip, #motulturkiyehashtagi ile paylaşarak Motul’dan sürpriz hediyeler kazanma şansı yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.