Rutec

Nazlı Ilıcak'ın Burak Kut'la motor sefası!

Moto-Haber 08.12.2014 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3360+ kez okundu.
 

Nazlı Ilıcak'ın Burak Kut'la motor sefası!

“Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” programının bu haftaki konuğu Burak Kut. Nazlı Ilıcak, Burak Kut’un Sarıyer’de bulunan villasına konuk oldu

Nazlı Ilıcak, Burak Kut’un Sarıyer’de bulunan villasına konuk oldu. Doksanlı yılların başında, henüz 19 yaşındayken bir anda büyük bir şöhret olan Burak Kut, o günlerde yaşadıklarını, erken gelen starlık macerasını ve hayranlarıyla olan sıcak ilişkisini tüm samimiyetiyle Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi’ne anlattı.Burak Kurt, Nazlı Ilıcak’la motosiklete binerek Beykoz turu attı. Kut, motosiklet turunda eski günlerini yadederken, Ilıcak'ın 70 yaşında olmasına rağmen bindiği motosikletteki heyecanlı anları ekrana yansıdı.
“Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” programının bu haftaki konuğu Burak Kut. Nazlı Ilıcak, Burak Kut’un Sarıyer’de bulunan villasına konuk oldu

Nazlı Ilıcak, Burak Kut’un Sarıyer’de bulunan villasına konuk oldu. Doksanlı yılların başında, henüz 19 yaşındayken bir anda büyük bir şöhret olan Burak Kut, o günlerde yaşadıklarını, erken gelen starlık macerasını ve hayranlarıyla olan sıcak ilişkisini tüm samimiyetiyle Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi’ne anlattı.

Burak Kurt, Nazlı Ilıcak’la motosiklete binerek Beykoz turu attı. Kut, motosiklet turunda eski günlerini yadederken, Ilıcak'ın 70 yaşında olmasına rağmen bindiği motosikletteki heyecanlı anları ekrana yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.