NGK

New York Progressive Uluslararası Motosiklet Fuarı

Moto-Haber 17.12.2015 - 08:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2947+ kez okundu.
 

New York Progressive Uluslararası Motosiklet Fuarı

2015 Progressive International Motorcycle Show

Geleneksel New York Progressive Uluslararası Motosiklet Fuarı Javits Jacob Center Fuar Merkezi'nde yapıldı. Üç gün süren fuar motosiklet tutkunlarının adeta akınına uğradı. Bu yılki fuarda en büyük ilgiyi, Amerika Başkanı Barack Obama’nın onuruna ünlü motosiklet üreticisi Harley Davidson tarafından tasarlanan özel yapım motosiklet çekti. Amerikan bayrağının kırmızı, mavi ve beyaz renklerinde tasarlanan  özel yapım motosiklette Başkan Obama ve eşi First Lady Michelle Obama’nın resimleri de yer aldı. “Obama” adına özel olarak tasarlanan motosiklet ile hatıra fotoğrafı ve selfie çektirmek için motosiklet tutkunları adeta birbirleriyle yarıştı. Uluslararası motosiklet üreticisi dev firmaların yeni modellerini tanıttığı fuara çok sayıda  özel tasarım motosiklet üreten küçük firmada katıldı. Suziki, Yamaha, Honda, Victory, Indian, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Triump, Kawasaki ve gibi motosiklet sektörünün tanınmış uluslararası firmalarının ürettikleri  motosikletler, ATV’ler, scooter’lar, motosiklet aksesuarları, kıyafetleri, motosiklet turizm şirketleri de fuar da yerlerini aldı. Fuara çok sayıda uluslararası motosiklet kulübü ve antika motosiklet satışı yapan firmalar da katıldı. Bazı motosiklet firmalarının özel gösterim ve show’larının da yapıldığı fuarda çocuklar için de özel etkinlikler düzenlendi.  “New York Progressive Uluslararası Fuarı” motosiklet sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak gösteriliyor. Önceki gün sona eren fuarı gezenlerin sayısının iki yüz bin kişiyi geçtiği tahmin ediliyor.
2015 Progressive International Motorcycle Show

Geleneksel New York Progressive Uluslararası Motosiklet Fuarı Javits Jacob Center Fuar Merkezi'nde yapıldı. Üç gün süren fuar motosiklet tutkunlarının adeta akınına uğradı.
 
Bu yılki fuarda en büyük ilgiyi, Amerika Başkanı Barack Obama’nın onuruna ünlü motosiklet üreticisi Harley Davidson tarafından tasarlanan özel yapım motosiklet çekti. Amerikan bayrağının kırmızı, mavi ve beyaz renklerinde tasarlanan  özel yapım motosiklette Başkan Obama ve eşi First Lady Michelle Obama’nın resimleri de yer aldı. “Obama” adına özel olarak tasarlanan motosiklet ile hatıra fotoğrafı ve selfie çektirmek için motosiklet tutkunları adeta birbirleriyle yarıştı.
 
Uluslararası motosiklet üreticisi dev firmaların yeni modellerini tanıttığı fuara çok sayıda  özel tasarım motosiklet üreten küçük firmada katıldı. Suziki, Yamaha, Honda, Victory, Indian, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Triump, Kawasaki ve gibi motosiklet sektörünün tanınmış uluslararası firmalarının ürettikleri  motosikletler, ATV’ler, scooter’lar, motosiklet aksesuarları, kıyafetleri, motosiklet turizm şirketleri de fuar da yerlerini aldı.
 
Fuara çok sayıda uluslararası motosiklet kulübü ve antika motosiklet satışı yapan firmalar da katıldı. Bazı motosiklet firmalarının özel gösterim ve show’larının da yapıldığı fuarda çocuklar için de özel etkinlikler düzenlendi.  “New York Progressive Uluslararası Fuarı” motosiklet sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak gösteriliyor. Önceki gün sona eren fuarı gezenlerin sayısının iki yüz bin kişiyi geçtiği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.