NGK

NGK‘NIN TRABZON SEMİNERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Moto-Haber 09.08.2018 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3030+ kez okundu.
 

NGK‘NIN TRABZON SEMİNERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dünyanın önde gelen otomotiv yedek parça tedarikçilerinden olan NGK, Trabzon Novotel’de seminer düzenledi. Trabzon oto sanayilerdeki servis ve perakendecilerden seminere yoğun bir ilgi oldu.

NGK Trabzon’da 300’ün Üzerinde Noktaya Ulaştı Trabzon’da gerçekleşen organizasyon için NGK ekibi bir hafta öncesinden hazırlıklara başladı. Trabzon’da 300’ün üzerinde noktaya ulaşan NGK ekibi; Trabzon oto sanayilerde çok iyi karşılandıklarını söyledi. Seminer Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti Seminer Japonya ve Almanya’da NGK|NTK ürünlerinin teknik eğitimini alan ve bu konuda NGK’nın en tecrübeli üyesi olan Ümit Şahin’in verdiği “Ateşleme Parçaları ve Araç Elektroniği Eğitimi"” ile başladı. Eğitimi tamamlayan ustalara sertifikaları takdim edildi. Teknik eğitimin ardından perakendeci ve ustalar tarafından geniş katılımın olduğu ikinci bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda firma ve ürünler ile ilgili genel bir bilgilendirmede bulunuldu. Daha sonra akşam yemeğindeki keyifli sohbetler ve çeşitli hediyelerin verildiği çekiliş ile toplantı son buldu.  
Dünyanın önde gelen otomotiv yedek parça tedarikçilerinden olan NGK, Trabzon Novotel’de seminer düzenledi. Trabzon oto sanayilerdeki servis ve perakendecilerden seminere yoğun bir ilgi oldu.

NGK Trabzon’da 300’ün Üzerinde Noktaya Ulaştı

Trabzon’da gerçekleşen organizasyon için NGK ekibi bir hafta öncesinden hazırlıklara başladı. Trabzon’da 300’ün üzerinde noktaya ulaşan NGK ekibi; Trabzon oto sanayilerde çok iyi karşılandıklarını söyledi.

Seminer Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

Seminer Japonya ve Almanya’da NGK|NTK ürünlerinin teknik eğitimini alan ve bu konuda NGK’nın en tecrübeli üyesi olan Ümit Şahin’in verdiği “Ateşleme Parçaları ve Araç Elektroniği Eğitimi"” ile başladı. Eğitimi tamamlayan ustalara sertifikaları takdim edildi. Teknik eğitimin ardından perakendeci ve ustalar tarafından geniş katılımın olduğu ikinci bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda firma ve ürünler ile ilgili genel bir bilgilendirmede bulunuldu. Daha sonra akşam yemeğindeki keyifli sohbetler ve çeşitli hediyelerin verildiği çekiliş ile toplantı son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.