Rutec

Hasret Bitiyor, Süpermoto’da Perde KKTC’de Açılıyor

Yarışlar 03.07.2013 - 19:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2068+ kez okundu.
 

Hasret Bitiyor, Süpermoto’da Perde KKTC’de Açılıyor

Süpermoto sezonu uzun bir aradan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde start alacak. Sezonun ilk yarışına Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'da katılacak.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 15-16 Mart 2014 tarihlerinde yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak. KKTC’nin başkenti Levkoşa’da bulunan ZET Uluslararası Karting Pisti’nde yapılacak 1. Ayak Yarışı’nı Sancaktepe Motosiklet Kulübü ile Kuzey Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu ortaklaşa organize edecek. Motor sporlarının en keskin virajlarında çekişmeli ve heyecanlı mücadelelerinin yaşanacağı Süpermoto yarışına Dünya Şampiyonu milli sporcu Kenan Sofuoğlu’da katılacak. KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın yakından ilgilendiği yarış adeta festival havasında geçecek.KKTC Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın açılış ayağında Süpermoto A, Süpermoto B, S3, Gençler 85cc, 65cc ve 50cc sınıflarında yarışlar yapılacak. ZET Pisti’nde pilotlar, birbirinden zorlu ve ustalık isteyen virajlarını en önde tamamlamanın heyecanını yaşayacak. 15 Mart Cumartesi günü yapılacak serbest antrenmanların ardından, sıralama antrenmanlarına geçilecek. Yarışların yapılacağı 16 Mart Pazar günü ise sporcuların nefes kesen mücadeleleri ZET Pisti’nde sahne alacak. ZET KARTİNG PİSTİBKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Levkoşa’da bulunan ZET Karting Pisti 2000 yılında açıldı. Zet Karting 5 farklı pist ile yarış için tasarlandı. Uluslararası Güvenlik düzenlemeleri doğrultusunda 1200m, 1100m, 900m, 600m ve 300m seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Gece sürüş imkanı da sağlanan pistte güvenlik bariyerleri ile pilotların ve seyircilerin güvenlik önlemleri için maksimum koruma önlemleri alınıyor.
Süpermoto sezonu uzun bir aradan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde start alacak. Sezonun ilk yarışına Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'da katılacak.
Türkiye Süpermoto Şampiyonası 15-16 Mart 2014 tarihlerinde yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak. KKTC’nin başkenti Levkoşa’da bulunan ZET Uluslararası Karting Pisti’nde yapılacak 1. Ayak Yarışı’nı Sancaktepe Motosiklet Kulübü ile Kuzey Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu ortaklaşa organize edecek. Motor sporlarının en keskin virajlarında çekişmeli ve heyecanlı mücadelelerinin yaşanacağı Süpermoto yarışına Dünya Şampiyonu milli sporcu Kenan Sofuoğlu’da katılacak. KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın yakından ilgilendiği yarış adeta festival havasında geçecek.

KKTC Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın açılış ayağında Süpermoto A, Süpermoto B, S3, Gençler 85cc, 65cc ve 50cc sınıflarında yarışlar yapılacak. ZET Pisti’nde pilotlar, birbirinden zorlu ve ustalık isteyen virajlarını en önde tamamlamanın heyecanını yaşayacak. 15 Mart Cumartesi günü yapılacak serbest antrenmanların ardından, sıralama antrenmanlarına geçilecek. Yarışların yapılacağı 16 Mart Pazar günü ise sporcuların nefes kesen mücadeleleri ZET Pisti’nde sahne alacak.


ZET KARTİNG PİSTİ
BKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Levkoşa’da bulunan ZET Karting Pisti 2000 yılında açıldı. Zet Karting 5 farklı pist ile yarış için tasarlandı. Uluslararası Güvenlik düzenlemeleri doğrultusunda 1200m, 1100m, 900m, 600m ve 300m seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Gece sürüş imkanı da sağlanan pistte güvenlik bariyerleri ile pilotların ve seyircilerin güvenlik önlemleri için maksimum koruma önlemleri alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.