Rutec

Ölümden kıl payı kurtulmak!

Moto-Haber 24.03.2014 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3453+ kez okundu.
 

Ölümden kıl payı kurtulmak!

Brezilya’da meydana gelen olayda, otobanda seyir halinde ilerleyen bir motosikleti karşı yönden süratle gelen bir otomobil adeta sıyırarak geçti. Motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı ise ölmekten son anda kurtuldu. Motosikleti kullanan şahsın kaskına taktığı kameranın kaydettiği olayda, bir otobanda karşı yönden süratle gelen bir otomobil bilinmeyen bir nedenle karşı şeride yöneldi. O anda motosikletin sol yanını sıyırarak geçen otomobil, seyir halindeki aracın dengesini bozdu. Yol üzerinde yalpalamaya başlayan motosikletin üzerindeki sürücü ve arkadaşı tehlikeli anlar yaşadı. Motosikleti soğukkanlı bir şekilde yol kenarına çekmeyi başaran şahıs, kendisini ve arkadaşını ölmekten son anda kurtardı.

Brezilya’da meydana gelen olayda, otobanda seyir halinde ilerleyen bir motosikleti karşı yönden süratle gelen bir otomobil adeta sıyırarak geçti. Motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı ise ölmekten son anda kurtuldu.

Motosikleti kullanan şahsın kaskına taktığı kameranın kaydettiği olayda, bir otobanda karşı yönden süratle gelen bir otomobil bilinmeyen bir nedenle karşı şeride yöneldi. O anda motosikletin sol yanını sıyırarak geçen otomobil, seyir halindeki aracın dengesini bozdu. Yol üzerinde yalpalamaya başlayan motosikletin üzerindeki sürücü ve arkadaşı tehlikeli anlar yaşadı. Motosikleti soğukkanlı bir şekilde yol kenarına çekmeyi başaran şahıs, kendisini ve arkadaşını ölmekten son anda kurtardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.