NGK

Dünya Cross Country Ralli'sinde Türkiye'yi Özdemir temsil edecek

Moto-Haber 30.05.2014 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3181+ kez okundu.
 

Dünya Cross Country Ralli'sinde Türkiye'yi Özdemir temsil edecek

DÜNYA CROSS - COUNTRY RALLIES ŞAMPİYONASINDA BİR TÜRK!

İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenecek Dünya Cross Country Rallies Şampiyonası'nda Türkiye'yi Fethiyeli sporcu Serkan Özdemir temsil edecek. Milli sporcu Özdemir, 7-12 Haziran 2014 tarihleri arasında farklı ülkelerden gelen 100 sporcu arasından sıyrılmaya çalışacak. Uluslararası Motosiklet Federasyonu FIM'in takviminde yer alan Cross Country Rallies Şampiyonası 5 gün boyunca devam ediyor. Dünyanın en iyilerinin katıldığı şampiyonada toplamda bin 510 kilometre koşuluyor.Quads ve Motosiklet sınıflarıda gerçekleştirilen yarışlara farklı ülkelerden 100 sporcu katılıyor. İtalya'nın Sardunya Adası'nda gerçekleştirilecek Cross Country Rallies Şampiyonası'nda ülkemizi Türkiye Enduro Şampiyonu milli sporcu Serkan Özdemir temsil edecek. Hazırlıklarını tamamlayan Özdemir, yarışlar öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Son 2 yıldır Türkiye'yi uluslararası rally yarışlarında temsil ettiğini söyleyen Özdemir, bu yarıştan da dereceyle dönmeyi istediğini söyledi. Özdemir, "Dünyanın en iyileri orada olacak. Bu şampiyonadan sonraki hedefim, motosiklet sporlarının olimpiyatı olarak bilinen Dakar Rallisi'ne katılmak. Sardunya Adası'ndaki şampiyona benim ve federasyonumuz için çok önemli. Burada elde edeceğimiz tecrübe, bize Dakar Rallisi'nde çok yardımcı olacak. Allah izin verirse 2015 yılının Ocak ayında herhangi bir aksilik olmazsa Dakar Rallisi'nde de ülkemizi temsil etme imkanım olacak." dedi.
DÜNYA CROSS - COUNTRY RALLIES ŞAMPİYONASINDA BİR TÜRK!

İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenecek Dünya Cross Country Rallies Şampiyonası'nda Türkiye'yi Fethiyeli sporcu Serkan Özdemir temsil edecek. Milli sporcu Özdemir, 7-12 Haziran 2014 tarihleri arasında farklı ülkelerden gelen 100 sporcu arasından sıyrılmaya çalışacak.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu FIM'in takviminde yer alan Cross Country Rallies Şampiyonası 5 gün boyunca devam ediyor. Dünyanın en iyilerinin katıldığı şampiyonada toplamda bin 510 kilometre koşuluyor.Quads ve Motosiklet sınıflarıda gerçekleştirilen yarışlara farklı ülkelerden 100 sporcu katılıyor. İtalya'nın Sardunya Adası'nda gerçekleştirilecek Cross Country Rallies Şampiyonası'nda ülkemizi Türkiye Enduro Şampiyonu milli sporcu Serkan Özdemir temsil edecek. Hazırlıklarını tamamlayan Özdemir, yarışlar öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Son 2 yıldır Türkiye'yi uluslararası rally yarışlarında temsil ettiğini söyleyen Özdemir, bu yarıştan da dereceyle dönmeyi istediğini söyledi.

Özdemir, "Dünyanın en iyileri orada olacak. Bu şampiyonadan sonraki hedefim, motosiklet sporlarının olimpiyatı olarak bilinen Dakar Rallisi'ne katılmak. Sardunya Adası'ndaki şampiyona benim ve federasyonumuz için çok önemli. Burada elde edeceğimiz tecrübe, bize Dakar Rallisi'nde çok yardımcı olacak. Allah izin verirse 2015 yılının Ocak ayında herhangi bir aksilik olmazsa Dakar Rallisi'nde de ülkemizi temsil etme imkanım olacak." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.