NGK

"İstMotoFest" başladı

Moto-Haber 13.06.2014 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2599+ kez okundu.
 

"İstMotoFest" başladı

İstanbul’un ilk motosiklet festivali “İstMotoFest” başladı.

Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneğinin Sarıyer Life Park’ta düzenlediği festival, 3 gün sürecek. Rock müzik konserlerinin de yer alacağı festivale, karavan çadırlarıyla gelen katılımcılar kamp da kurabilecek. Festivale, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 5 bin motorcu katılacak.   Açıklama yapan dernek başkanı Volkan Dillioğlu, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yapılan piknik niteliğindeki motor festivallerinden farklı olarak, İstMotoFest’in sosyal bir hedefi olduğunu söyledi.  Festivalle motosiklet kullanımı konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirten Dillioğlu, “Motorcular ile motor kullanmayanları bir araya getirmek, tanıştırmak istiyoruz” dedi. Trafikte motorlara çoğu zaman araç gözüyle bakılmadığını, küçümsendiğini anlatan Dillioğlu, “Halbuki kullandığımız motorların bazıları arabalardan çok daha değerli” ifadesini kullandı.   “Motorcu dövmesiyle, giyimiyle, bıyığıyla sakalıyla kendini gösterir” diyen Dillioğlu, “Bu görünüşümüz bizi ‘serseri’ gibi gösterse de aslında hepimiz iş, güç, aile sahibiyiz. Motorun üstündeyken belki bizi agresif görüyorlar ama bu da çoğunlukla trafikte maruz kaldığımız muameleden kaynaklanıyor” diye konuştu.    Dillioğlu, İstanbul’da çok sayıda motosiklet kullanıcısı olduğunu vurgulayarak, yaklaşık 9 aylık bir çalışmanın sonunda “İstanbul’a yakışan bir festival” hazırladıklarını ifade etti. Dillioğlu, İstanbul’da düzenlenen ilk motor festivali olduğunu belirttiği İstMotoFest’e 5 bin motorcunun yanı sıra halktan da yoğun katılım beklediklerini kaydetti.    Festivalin aslında geçen hafta yapılmasının planlandığını ancak İstanbul’da yaşanan etkili yağışlar nedeniyle bugüne ertelendiğini anlatan Dillioğlu, “Bu festival, aslında seneye yapacağımız daha büyük festivalin hazırlığı” diyerek, festivali gelecek yıllarda büyüterek sürdüreceklerini dile getirdi.    İstMotoFest’te, Pentagram, Kurban, Luxus, Soul Stuff, Murder King, TNK, Lal ve Sattas rock gruplarının yanı sıra şarkıcılar Özlem Tekin, Koray Candemir, Ayşe Saran, Ogün Sanlısoy ve Barlas sahne alacak. Alanda, motorsikletle bağlantılı çeşitli ürün ve aksesuarların tanıtım ve satışlarının yapıldığı stantlar da yer alacak.      İstmotofest Boyunca a2teker ailesi olarak Ngk standında sizlerle birlikte olacağız...
İstanbul’un ilk motosiklet festivali “İstMotoFest” başladı.
Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneğinin Sarıyer Life Park’ta düzenlediği festival, 3 gün sürecek. Rock müzik konserlerinin de yer alacağı festivale, karavan çadırlarıyla gelen katılımcılar kamp da kurabilecek. Festivale, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 5 bin motorcu katılacak.  

Açıklama yapan dernek başkanı Volkan Dillioğlu, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yapılan piknik niteliğindeki motor festivallerinden farklı olarak, İstMotoFest’in sosyal bir hedefi olduğunu söyledi. 

Festivalle motosiklet kullanımı konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirten Dillioğlu, “Motorcular ile motor kullanmayanları bir araya getirmek, tanıştırmak istiyoruz” dedi. Trafikte motorlara çoğu zaman araç gözüyle bakılmadığını, küçümsendiğini anlatan Dillioğlu, “Halbuki kullandığımız motorların bazıları arabalardan çok daha değerli” ifadesini kullandı. 

 “Motorcu dövmesiyle, giyimiyle, bıyığıyla sakalıyla kendini gösterir” diyen Dillioğlu, “Bu görünüşümüz bizi ‘serseri’ gibi gösterse de aslında hepimiz iş, güç, aile sahibiyiz. Motorun üstündeyken belki bizi agresif görüyorlar ama bu da çoğunlukla trafikte maruz kaldığımız muameleden kaynaklanıyor” diye konuştu. 

 

Dillioğlu, İstanbul’da çok sayıda motosiklet kullanıcısı olduğunu vurgulayarak, yaklaşık 9 aylık bir çalışmanın sonunda “İstanbul’a yakışan bir festival” hazırladıklarını ifade etti. Dillioğlu, İstanbul’da düzenlenen ilk motor festivali olduğunu belirttiği İstMotoFest’e 5 bin motorcunun yanı sıra halktan da yoğun katılım beklediklerini kaydetti. 

 

Festivalin aslında geçen hafta yapılmasının planlandığını ancak İstanbul’da yaşanan etkili yağışlar nedeniyle bugüne ertelendiğini anlatan Dillioğlu, “Bu festival, aslında seneye yapacağımız daha büyük festivalin hazırlığı” diyerek, festivali gelecek yıllarda büyüterek sürdüreceklerini dile getirdi. 

 

İstMotoFest’te, Pentagram, Kurban, Luxus, Soul Stuff, Murder King, TNK, Lal ve Sattas rock gruplarının yanı sıra şarkıcılar Özlem Tekin, Koray Candemir, Ayşe Saran, Ogün Sanlısoy ve Barlas sahne alacak. Alanda, motorsikletle bağlantılı çeşitli ürün ve aksesuarların tanıtım ve satışlarının yapıldığı stantlar da yer alacak. 
 
 
İstmotofest Boyunca a2teker ailesi olarak Ngk standında sizlerle birlikte olacağız...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.