NGK

Manavgat Motosiklet Festivali'ne Hazır mısınız?

Moto-Haber 09.07.2014 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3693+ kez okundu.
 

Manavgat Motosiklet Festivali'ne Hazır mısınız?

4 gün, gündüz-gece dolu dolu bir festivale hazır mısınız?

Bu yıl 5ncisi düzenlenecek olan Manavgat Motosiklet Festivali geride kalan süre boyunca Türkiye’nin en büyük ve kaliteli festivali oldu. Manavgat’ta deniz ile ırmak arasında kalan doğayla içe içe yemyeşil özel bir alanda gerçekleştirilen festival, Türkiye çapında gerçek motosiklet tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği ve katıldığı bir festivaldir. Her gün 12.00 – 01.00 arasında gerçekleştirilen etkinliklerle dopdolu geçen festival 4 gün sürüyor. Gün boyu etkinlikler, turnuvalar, ödüllü yarışmalar, eğitimler, workshoplar, her akşam farklı konsept partiler, ünlü sanatçı konserleri, dünyaca ünlü motosiklet showman’i Troger Mokus’un gösterisi başta olmak üzere dopdolu bir programı vardır. Görkemli festival sahnesinde bu yıl Kurtalan Express, Sibel Tüzün, Doğukan Manço ve lokal gruplar sahne alacak. Her yıl Türkiye çapında 3.000-3.500 gerçek motosiklet tutkunu aileleriyle beraber gelmektedir. Festival bütün bu motosikletçilerin katılımıyla büyük bir kortej oluşturularak başlıyor. Kortej festivalin yapıldığı alandan başlayarak şehre kadar gidiyor, hatta Troger Mokus’un gösterisinin bir bölümü orada yapılıyor. Böylece Manavgat halkı da bu festival coşkusunu yaşamış oluyor. Hatta halk, festival alanına gelerek festival coşkusunu yerinde yaşayabiliyor. Çok fazla olmamakla beraber yurtdışından da katılımcılar geliyor. Bayan katılımı çok fazla. Öyle ki; Türkiye çapında bir çok enteresan ve binlerce lira değerinde motosikletler gelmektedir. Halk için büyük ilgi çeken bu festivalde hiç görmedikleri motosikletleri görmek büyük bir değişiklik oluyor. Bir nevi halk için fuar gibi oluyor. Ücretsiz bir festivaldir. Katılımcılardan herhangi bir ücret alınmamaktadır. Tamamen belediyenin desteğiyle gerçekleştirilen bir festivaldir. Motosiklet parkı, parti ve konser katılımları, workshop’lar vs hiçbir şey ücretli değildir. Gelenler sadece yediklerini içtiklerini öderler. Festival 30 Temmuz – 2 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  
4 gün, gündüz-gece dolu dolu bir festivale hazır mısınız?

Bu yıl 5ncisi düzenlenecek olan Manavgat Motosiklet Festivali geride kalan süre boyunca Türkiye’nin en büyük ve kaliteli festivali oldu.

Manavgat’ta deniz ile ırmak arasında kalan doğayla içe içe yemyeşil özel bir alanda gerçekleştirilen festival, Türkiye çapında gerçek motosiklet tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği ve katıldığı bir festivaldir.

Her gün 12.00 – 01.00 arasında gerçekleştirilen etkinliklerle dopdolu geçen festival 4 gün sürüyor.

Gün boyu etkinlikler, turnuvalar, ödüllü yarışmalar, eğitimler, workshoplar, her akşam farklı konsept partiler, ünlü sanatçı konserleri, dünyaca ünlü motosiklet showman’i Troger Mokus’un gösterisi başta olmak üzere dopdolu bir programı vardır.

Görkemli festival sahnesinde bu yıl Kurtalan Express, Sibel Tüzün, Doğukan Manço ve lokal gruplar sahne alacak.

Her yıl Türkiye çapında 3.000-3.500 gerçek motosiklet tutkunu aileleriyle beraber gelmektedir.

Festival bütün bu motosikletçilerin katılımıyla büyük bir kortej oluşturularak başlıyor. Kortej festivalin yapıldığı alandan başlayarak şehre kadar gidiyor, hatta Troger Mokus’un gösterisinin bir bölümü orada yapılıyor. Böylece Manavgat halkı da bu festival coşkusunu yaşamış oluyor. Hatta halk, festival alanına gelerek festival coşkusunu yerinde yaşayabiliyor.

Çok fazla olmamakla beraber yurtdışından da katılımcılar geliyor. Bayan katılımı çok fazla.

Öyle ki; Türkiye çapında bir çok enteresan ve binlerce lira değerinde motosikletler gelmektedir. Halk için büyük ilgi çeken bu festivalde hiç görmedikleri motosikletleri görmek büyük bir değişiklik oluyor. Bir nevi halk için fuar gibi oluyor.

Ücretsiz bir festivaldir. Katılımcılardan herhangi bir ücret alınmamaktadır. Tamamen belediyenin desteğiyle gerçekleştirilen bir festivaldir. Motosiklet parkı, parti ve konser katılımları, workshop’lar vs hiçbir şey ücretli değildir. Gelenler sadece yediklerini içtiklerini öderler.

Festival 30 Temmuz – 2 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.